La Llosa: Esport i música i pel Dia de la Dona a La Llosa


 

Galería fotográfica

Fotografia /Galeria/2019/3/182931_110507/1_M1.jpg
La Plana al Dia | La Llosa | General | 08-03-2019
Esport i música i pel Dia de la Dona a La Llosa

La Llosa celebra el Dia de la Dona amb diverses activitats per a tots. D'aquesta forma, demà dissabte, la Unió Musical Sant Felip Neri, oferirà un concert de música i poesia per a reivindicar el paper de la dona. L'actuació serà a les 11h en la Plaça Espanya. Cal assenyalar que l'agrupació musical compta amb un gran número de dones de totes les edats entre les seues files.
Així mateix, l'Associació de Mestresses de casa de la localitat ha organitzat un complet dia de diumenge amb la II Marxa de la Dona.
Tots els participants, que lluiran un mateix mocador, eixiran a les 9h de l'Ajuntament per a recórrer el terme municipal fins a arribar a la Font Redona on haurà preparat una picadeta. A més, a les 14.30h hi haurà un dinar de germanor en el centre cultural.

La jornada s'allargarà durant la vesprada i nit del diumenge amb diverses actuacions, partides de bingo i un divertit photocall que farà les delícies dels assistents.
-Gran labor durant l'any
La 'Asociación de Amas de Casa' de La Llosa és tot un referent en el municipi organitzant diverses activitats lúdiques i culturals durant tot l'any.
Així les coses, les dones del municipi participen activament en els festejos de Santa Àgueda i en les celebracions nadalenques.
 
Amb la col.laboració de:
la conselleria d'educació, investgació, cultura i esport.
Generalitat Valenciana