La Llosa: La Llosa es prepara per a les festes de Sant Vicent


 
La Plana al Dia | La Llosa | General | 19-04-2019
 






La Llosa celebra des d'aquest dissabte fins al dilluns 29 els festejos en honor a Sant Vicent Ferrer amb multitud d'activitats. Enguany, els encarregats d'organitzar la festa són els tres Clavaris de Sant Vicent 2019: Diego Pérez, Javier Sangabino i Manuel Garvi.

El primer dissabte de festejos serà el Dia de les Paelles amb diverses actuacions musicals com les de la xaranga Los Magos del Ritmo, el grup Rumberokonsentio i La Tribu. A més, hi haurà una rifa benèfica a favor de Sara i Ángel Pintado i es posarà un estand benèfic de l'associació Josep Carreras contra la leucèmia.




La festa continuarà el dilluns amb la 'Montà de Cadafals' i els tornejos de guinyot i dominó. El dimarts s'inaugurarà l'exposició taurina d'Ana Ruiz i Efren a la Casa Cultura que podrà veure's durant totes les festes. A la vesprada i nit començaran els esdeveniments taurins amb un bou cerril i dos embolats.




La jornada del dimecres els protagonistes seran els xiquets amb un concurs de dibuix. A la nit hi haurà festa de disfresses amb cercavila i lliurament de premis. El dijous tornaran els bous per a delectar als assistents amb un nou cerril i dos embolats.

El divendres hi haurà un esmorzar popular per als majors i, a la vesprada, després de l'exhibició de bestiar boví serà el torn del tradicional sopar de caldereta de bou i la música i el ball amb Tumbalea-Revolution.




El dissabte 27 serà el Dia de la Colla del Bou de Pasqua. Així, hi haurà un tancament infantil i globotà, l'entrada de calaix del bou tirat per cavalls i la solta del bou de la Colla.




L'endemà els protagonistes seran els de la Penya Taurina. Des de l'associació han preparat dos bous cerrils, un al matí i un altre a la vesprada. A la nit es durà a terme el desmuntatge de cadafals.




La festa de Sant Vicent Ferrer a La Llosa acabarà el dilluns 29 amb actes dedicats al sant. Al matí serà la recollida dels clavaris i de la imatge del sant a la qual seguirà una missa. A la nit se celebrarà la tradicional processó i un castell de focs de la Pirotècnia Peñarroja donarà per acabats els festejos.
 
Amb la col.laboració de:
la conselleria d'educació, investgació, cultura i esport.
Generalitat Valenciana