La Vall d'Uixó: PP: 'La Vall d’Uixó té paralitzada des de 2015 la web '¿Dónde van mis impuestos?'


 

Galería fotográfica

Fotografia /Galeria/2017/3/155307_89035/1_M1.jpg
Publicidad
La Plana al Dia | La Vall d'Uixó | General | 13-03-2017
PP: 'La Vall d’Uixó té paralitzada des de 2015 la web '¿Dónde van mis impuestos?'

L'Ajuntament de la Vall d’Uixó té paralitzat des de 2015 la web “¿Dónde van mis impuestos?” de la plataforma Civio. Fa aproximadament un any que l'alcaldessa Tania Baños presentava aquest projecte perquè els ciutadans pogueren saber en un sol clic l'import que recapta l'administració local i en què es gasten els impostos que paguen tots els vallers.

“Ara, quasi un any després, la web segueix sense actualitzar-se des de 2015”. Així ho ha explicat la portaveu adjunta del PP, Gema Domínguez, qui apunta que “no s'està complint amb el compromís d'actualitzar trimestralment la web”.

Per als populars, “açò és un afegiment més a tot el que portem dient des del PP des del minut un d'aquesta legislatura”. Cal recordar que a principis d'enguany el Partit Popular de la Vall d’Uixó va presentar una queixa al Síndic de Greuges amb les cent preguntes realitzades en comissions, plens o a través de compareixences i que el tripartit segueix sense respondre.

A més, segons ha assenyalat Gema Domínguez, “la comissió de transparència i administració electrònica porta mesos hibernant perquè fa moltíssim temps que no es convoca”. Per açò, els populars han animat al tripartit a convocar la comissió posat que està en marxa ja l'administració electrònica, que actualitzen la web “¿Dónde van mis impuestos?” i que comencen a facilitar al Partit Popular la informació que sol·liciten per a poder dur a terme el seu treball de control i fiscalització del govern.

Quan el tripartit va presentar aquest instrument van assegurar que la transparència depèn de la voluntat política i no dels recursos. Per açò, ara, vista la paràlisi de la web, la portaveu adjunta es pregunta “no existeix ara voluntat política? O, és que només cal controlar i ser transparents amb la gestió dels altres i no amb la pròpia?”.

Per açò, des del PP demanen al govern de Tania Baños que no es dediquen solament a llançar titulars i crear projectes, i que es posen d'una vegada a treballar i a exercir la transparència perquè sinó dóna la sensació de que sota el seu govern solament hi ha màrqueting i la transparència s'ha convertit en foscor.