La Vall d'Uixó: Esquerra Unida celebra els dos anys d’entrada al govern a l’Ajuntament de la Vall d’Uixó


 

Galería fotográfica

Fotografia /Galeria/2017/6/159510_91432/1_M1.jpg
Publicidad
La Plana al Dia | La Vall d'Uixó | General | 19-06-2017
Esquerra Unida celebra els dos anys d’entrada al govern a l’Ajuntament de la Vall d’Uixó

El passat dissabte es van reunir més de 150 persones per a celebrar els dos anys de l’entrada d’Esquerra Unida al govern municipal de la Vall d’Uixó. La plaça del Parc va ser el lloc escollit per a celebrar els avanços que s’han fet des de cadascuna de les àrees dels tres regidors d’EU – La Vall. Va començar l’acte amb la intervenció de David Lluch, regidor de Cultura, que va ressaltar la gran quantitat d’activitats culturals que es fan al poble durant tots els caps de setmana, i es va felicitar pel gran teixit cultural que ho fa possible. També va destacar els grans esdeveniments que s’han fet des de l’àrea de Cultura, com les dos Fires del Llibre i el FES, així com concerts, exposicions, presentacions de llibres i activitats infantils que s’han seguit fent any rere any.
Després li va tocar el torn a Carmen García, regidora d’Habitatge i Educació. En referència a l’àrea d’Habitatge, va destacar que cap persona que s’ha presentat en la regidoria demanant un habitatge s’ha quedat sense ell, i s’han evitat tots els desnonaments, a més de donar ajudes per a l’habitatge i posar en marxa plans de recuperació dels barris. Tampoc es va quedar curta en les bones notícies en la regidoria d’Educació. Va destacar la gran feina que s’ha fet des de tota la comunitat educativa per a millorar els centres en els quals l’Ajuntament té la competència, i li va donar molta rellevància a com han millorat des que es va entrar al govern després de 8 anys de deixadesa dels centres educatius per part de l’anterior govern popular en l’Ajuntament. També va destacar l'èxit dels projectes que es duen a terme als centres educatius, del congrés d’educació per la Pau i les jornades educatives, que aquest any arriben a la segona edició, i va anunciar que la pròxima edició de la Festa per la Llengua tindrà lloc a la Vall d’Uixó.
Finalment va intervindre Antoni Llorente, regidor de Serveis Socials i Participació Ciutadana, i primer tinent d’alcalde de l’equip de la ciutat. A més de destacar la gran quantitat d’ajudes que es concedeixen des de la seua àrea per a cobrir les necessitats d’aquells que menys tenen, ha remarcat la bona sintonia que es té amb les associacions socials que també es dediquen a aquest afer i reben tot el suport des de la regidoria de Serveis Socials. Dels projectes que s’han llançat des de la regidoria en destaquen el Pla de Convivència, el Cicle de Memòria Històrica i el rellançament del Museu per la Pau que s’han fet junt a la regidoria de Cultura i les escoletes d’Estiu, Nadal i Pasqua, que s’han fet des de la Regidoria d’Educació. Encara va quedar temps per a donar unes pinzellades de l’actualitat municipal en general on va destacar la bona sintonia amb els socis de govern encara que va apuntar que “no tot va con ens agradaria”.
Després dels parlaments, els assistents van sopar caldereta i encara va quedar temps per a la presentació de la nova pàgina web d’Esquerra Unida la Vall, que estarà a ple funcionament després de l’estiu. L’acte va finalitzar amb un vídeo on es resumien breument els dos anys de la formació al govern municipal. En allò que els tres regidors van coincidir és en que tota aquesta feina no seria possible sense els suports que van rebre durant la campanya i durant aquests dos anys dels afiliats, simpatitzants i la gent que va confiar en Esquerra Unida per a fer de la Vall un Poble per a Viure.