La Vall d'Uixó: El PP lamenta que la web de Coves de Sant Josep deixe de funcionar en temporada alta


 

Galería fotográfica

Fotografia /Galeria/2017/8/161625_92733/1_M1.jpg
Publicidad
La Plana al Dia | La Vall d'Uixó | General | 05-08-2017
El PP  lamenta que la web de Coves de Sant Josep deixe de funcionar en temporada alta

La pàgina web de les Grutes de Sant Josep www.covesdesantjosep.es deixa de funcionar en plena temporada alta. Durant tot el matí d'avui ha sigut (dijous 3 d'agost) ha sigut totalment impossible accedir al portal web del riu subterrani navegable més llarg d'Europa.
Des del Partit Popular lamenten el succeït. “En ple mes d'agost no podem permetre'ns ni una fallada en la web del nostre recurs turístic més important perquè els turistes i visitants que volen fer les seues reserves on-line no tenen la possibilitat de fer-ho”.
Aquesta fallada coincideix amb Els Penyes en Festes, una setmana en la qual els actes taurins atrauen a moltes persones i és el moment oportú perquè facen una escapada a les Grutes de Sant Josep. “A més, agost és el mes per excel·lència que històricament més visitants rep les Grutes i estem a les portes del primer cap de setmana i del pont de l'Assumpció”.
Per açò, “exigim al tripartit que arregle com més prompte millor el problema de la web perquè cap persona que ho desitge puga fer la seua reserva per a entrar en les Grutes de Sant Josep”.