La Vall d'Uixó: El PP de la Vall se suma a les demandes veïnals per a exigir a Conselleria que elimine les obres de Carmaday i construïsca una sola rotonda


 

Galería fotográfica

Fotografia /Galeria/2017/9/162720_93608/1_M1.jpg
Publicidad
La Plana al Dia | La Vall d'Uixó | General | 05-09-2017
El PP de la Vall se suma a les demandes veïnals per a exigir a Conselleria que elimine les obres de Carmaday i construïsca una sola rotonda

El Partit Popular de la Vall d’Uixó se suma, de nou, a les demandes dels veïns de Carmaday per a exigir a la Conselleria d'Habitatge, Obres Públiques i Vertebració del Territori que dirigeix la vallera Mª José Salvador que elimine les obres d'accés a la ciutat pel barri Carmaday i es construïsca una sola rotonda en els terrenys expropiats.
Així, la portaveu adjunta del PP, Gema Domínguez, ha assegurat que “com a càrrecs públics tenim l'obligació d'escoltar als ciutadans que exigeixen que es desfacen les obres i tornar al projecte de 2013 per a construir una sola rotonda en els terrenys expropiats perquè les obres que està fent la Conselleria solament estan ocasionant molèsties als veïns i als empresaris de la zona”.
cal recordar que des que van començar les obres a la fi de 2016 els veïns de Carmaday han protestat contínuament, fins i tot han penjat pancartes en els habitatges. “L’equip de govern tripartit sempre ha dit que les obres han sigut consensuades amb els veïns, però les contínues protestes veïnals evidencien que no perquè temen per la seua seguretat perquè hi ha camions que han d'entrar dins del barri perquè no poden circular per les rotondes”.
Així mateix, els empresaris també han mostrat la seua disconformitat amb aquestes obres que està duent a terme la consellera vallera perquè no poden treballar de forma adequada. “Ens diuen que no hi ha forma de parar en la zona de càrrega i descàrrega i altres empreses veuen com la seua facturació ha baixat en un 40%”.
Per açò els populars demanen al tripartit de PSOE, Esquerra Unida i Compromís que es posen al costat dels valleros i defensen els interessos dels ciutadans independentment del color polític de cada administració. En aquest sentit, des del PP han recordat que “des del minut un que van començar aquestes obres, sempre hem estat al costat dels veïns i empresaris amb els quals ens hem reunit sempre que ens ho han demanat”.