La Vall d'Uixó: El PP de la Vall demana al tripartit que consensue amb els veïns els projectes urbanístics


 

Galería fotográfica

Fotografia /Galeria/2017/11/165113_95549/1_M1.jpg
Publicidad
La Plana al Dia | La Vall d'Uixó | General | 08-11-2017
El PP de la Vall demana al tripartit que consensue amb els veïns els projectes urbanístics

El Partit Popular de la Vall d’Uixó ha exigit al govern tripartit que escolte als vallers i consensue amb els veïns els projectes urbanístics. El portaveu popular, Alejandro Cano, ha assegurat que “no serveix de res fer el ‘govern al teu barri’ si després l'equip de govern no posa en pràctica el que la gent demanda”.
Cal assenyalar que el Partit Popular inclueix el consens en la gestió urbanística en el decàleg que van entregar a l’alcaldessa durant el plenari sobre l’estat de la ciutat.
El PP de la Vall d’Uixó ha recordat alguns dels projectes que el tripartit ha realitzat en aquesta legislatura sense comptar amb els valleros. “La improvisació i el partidisme han de deixar-se a un costat, el tripartit ha de saber escoltar als vallers que al final són els que paguen dia a dia la seua mala gestió. Exigim a l'equip de govern que escolten a la gent i governen per a tots”.
Així, Alejandro Cano ha explicat algunes de les obres que han ocasionat, o segueixen ocasionant, problemes als valleros i que el tripartit ha fet sense consultar als veïns.
“Un dels més conflictius va ser la mini rotonda entre l'avinguda Cor de Jesús i l'avinguda Agricultor que tants problemes de tràfic va ocasionar i que va estar en proves després d'haver sigut inaugurada”.
Així mateix, Alejandro Cano ha indicat que el govern municipal no va consultar als veïns sobre les obres de la carretera de San José des de l'aqüeducte. “els veïns ens van traslladar el seu malestar perquè de la nit al dia es van assabentar que el carrer era d'un únic sentit, amb els problemes que açò els ha ocasionat”.
El tripartit tampoc va fer cas de la negativa dels veïns de la Vall d’Uixó a la peatonalització de la plaça de l'Asunción. “Amb 25 signatures a favor van tallar al tràfic la plaça i amb més de 850 signatures en contra el govern local s'ha negat a modificar el projecte”, ha continuat.
Finalment, el portaveu del PP ha posat l'accent en el “nefast accés de la carretera de Carmaday, que cap veí i empresari està d'acord”. Alejandro Cano ha recordat que les obres van començar de forma ràpida i sense previsió, i malgrat que el tripartit va intentar solucionar-ho, el problema contínua ací.