La Vall d'Uixó: Escapen els bous del tancament de La Vall, però els capturen ràpidament


 

Galería fotográfica

Fotografia /Galeria/2018/7/175282_103999/1_M1.jpg
Publicidad
La Plana al Dia | La Vall d'Uixó | General | 30-07-2018
Escapen els bous del tancament de La Vall, però els capturen ràpidament

Els bous que havien de córrer el segon encierro de les festes de Les Penyes en Festes, de la Vall d'Uixó, s'han escapat després de trencar part d'una de les barreres.
Tot just mitja hora més tard, els animals ja havien estat reclosos amb un vayado al costat del conservatori.
Es tractava de sis bous de corro-tres mansos que, després de recórrer diversos carrers del municipi, aviat han estat acorralats.

L'Ajuntament de la Vall ha emès el següent comunicat referent a això:
COMUNICAT OFICIAL DE L'AJUNTAMENT DE LA VALL D'UIXÓ
Aquest matí no hi ha hagut de lamentar cap dany personal per l'incident amb els toros de la tancada de les Penyes en Festes.
La documentació i l'expedient per a la sortida de la tancada estava en regla i amb l'autorització pertinent, inclòs el certificat de l'aparellador de la Federació de Festes.
L'Ajuntament de la Vall d'Uixó sol·licitarà un informe per implementar mesures que millorin la seguretat dels recintes taurins com el produït aquest matí.
La Vall d'Uixó sempre ha estat un referent en matèria de seguretat taurina i pioner en la implantació de mesures de seguretat. L'experiència del municipi en l'organització d'actes taurins ha fet que la reacció hagi estat ràpida per part de la Policia Local, la directiva de les Penyes en Festes, els aficionats i el ramader, amb un dispositiu que ha acorralat els animals en un recinte tancat a la zona del Conservatori.
 
Amb la col.laboració de:
la conselleria d'educació, investgació, cultura i esport.
Generalitat Valenciana


Vídeos