La Vall d'Uixó: L'Ajuntament de la Vall d'Uixó presenta la programació ?Tardor i Gent Gran 2018?


 

Galería fotográfica

Fotografia /Galeria/2018/11/178796_106944/1_M1.jpg
Publicidad
La Plana al Dia | La Vall d'Uixó | General | 14-11-2018
L'Ajuntament de la Vall d'Uixó presenta la programació ?Tardor i Gent Gran 2018?

L'Ajuntament de la Vall d'Uixó ha presentat la programació ?Tardor i Gent Gran 2018? que prepara la Regidoria de Serveis Socials al costat de les associacions de jubilats (La *Vallense, *Carbonaire, Colònia Sant Antoni, Santiago Apòstol i penya ciclista de tercera edat *Cosaor) i que tenen com a principal atractiu els menjars de germanor.

Al llarg d'aquest mes de novembre les diferents entitats celebren els tornejos de jocs d'exterior (petanca, pispes, balí i *canut) i de jocs de taula. A més tindran lloc trobades intergeneracionals en els quals els majors compartiran l'experiència amb l'alumnat de l'IES Benigasló i *CEIP Blasco Ibáñez, perquè aquests jocs tradicionals no es perden.

Aquesta vesprada començarà el programa global, amb la projecció de la pel·lícula ?El pròxim Orient? del director Fernando Colomo, una comèdia sobre les relacions interculturals, a les 17.00 hores en el Teatre Municipal. El regidor de Serveis Socials i primer tinent d'alcalde, Antoni Llorente, ha destacat que servirà ?per a reflexionar sobre les actituds i comportaments dels personatges davant tòpics i estereotips sobre la raça o religió?.

El 18 de novembre se celebrarà una exhibició de sevillanes i de mantons de manila, a les 18.30 hores en el Centre Social Maestro Rodrigo. Aquest mateix espai acollirà el dia 20 la inauguració de l'exposició de fotografies antigues i de treballs manuals i artesanals, que posteriorment serà itinerant pels centres socials de la ciutat.

Llorente ha explicat que una de les novetats d'enguany ?se centra en la prevenció?. Així, amb la col·laboració de la Policia Local de la Vall d'Uixó i del Parc de Bombers de la Plana Baixa, el 28 i 29 de novembre, a les 17.30 hores, en el Centre Social Maestro Rodrigo, s'impartiran xarrades per a previndre incendis en el domicili.

Enguany la programació compta amb un espectacle de l'Associació Cultural El Maleno, que realitzarà dues actuacions de flamenc. En concret, en el Centre Social del Toledo el 7 de desembre, i en el del Carbonaire el 15 de desembre, ambdues a les 18.00 hores.

Igual que en la pansa edició ?tancarem amb un dels actes més demandats i amb més èxit?, ja que el Ateneu Musical Schola Cantorum interpretarà la sarsuela ?El duo de l'africana? en el Auditori Leopoldo Peñarroja el 26 de gener a les 18.00 hores.
 
Amb la col.laboració de:
la conselleria d'educació, investgació, cultura i esport.
Generalitat Valenciana