La Vall d'Uixó: L'Assemblea d'Esquerra Unida ratificarà divendres a la llista de noms que integrarà la candidatura municipal


 

Galería fotográfica

Fotografia /Galeria/2019/3/183134_110671/1_M1.jpg
Publicidad
La Plana al Dia | La Vall d'Uixó | General | 13-03-2019
L'Assemblea d'Esquerra Unida ratificarà divendres a la llista de noms que integrarà la candidatura municipal

El pròxim divendres, 15 de març, l’assemblea d’Esquerra Unida debatrà i ratificarà la proposta de noms que integraran la candidatura de l’agrupació local per a les eleccions municipals del 26 de maig. Així ho ha confirmat hui el candidat a l’alcaldia i actual portaveu municipal, Antoni Llorente, qui ha destacat que es tracta de un equip de gent que uneix «joventut, experiència i força», la que necessita la Vall d’Uixó «per seguir treballant per un projecte de renovació, transformació i millora dels aspectes essencials que afecten el conjunt de la població».

Llorente no ha volgut avançar noms «per respecte a la decisió d’una assemblea que ha de ser la que done el vistiplau a la proposta que els hi traslladarem», malgrat que potser acabarà sent un formalisme donat que «si per alguna cosa ens caracteritzem en Esquerra Unida, és perquè res ve imposat per ningú, les decisions les prenem amb el coneixement de tots i tots, i amb la seua participació».

El candidat a l’alcaldia sí que ha volgut destacar la «valentia, força i espenta de dones batalladores», que «no són una quota dins del nostre projecte polític, donat que sempre han format part activa de cadascun dels passos que hem donat per millorar i transformar la nostra ciutat». També ha assenyalat que «amb esta llista demostrarem que Esquerra Unida integra les sensibilitats de molta gent d’esquerres, de pensaments i sensibilitats diversos, però amb un mateix objectiu: fer que la Vall avance i progresse de baix a dalt, que tots sumem i les necessitats de tots siguen una prioritat, i no només les dels més privilegiats o els més amics, que és el que passava en les anteriors legislatures amb el Partit Popular».

A l’hora, Llorente va presentar al qui és el coordinador de campanya d’Esquerra Unida la Vall d’Uixó, Rafael Orenga, sobradament conegut per la ciutadania per la seua implicació política, però també social. «Volíem confiar esta tasca a una persona que fora un referent, tant per al partit, com per als qui sense haver format part de la nostra agrupació, estan buscant una opció d’esquerres ferma, coherent i compromesa, i ell representa tot això».

Orenga, després de molt de temps apartat de la primera línia política, ha fet un pas endavant «perquè considere que este és un bon moment, el millor moment de fet, perquè l’esquerra trenque amb eixos discursos de la por i el populisme que ens volen vendre les noves dretes i les dretes de sempre, que venen a ser el mateix». Així, assenyala que «ens esforçarem per a demostrar el que ja saben els que han confiat en nosaltres fins ara, estem ací per a fer de la Vall un lloc millor per a viure, i no per a millorar les nostres vides a costa de la Vall».

El coordinador de campanya d’Esquerra Unida afirma que «afrontem dos mesos importantíssims, no per als partits polítics, sinó per als ciutadans, perquè la política local es la més important, la bàsica i en les properes elecciones ens ho juguem tot». Per a defendre el projecte polític d’Esquerra Unida, «estem planificant una campanya propera i compromesa, perquè les veïnes i els veïns han de triar entre un model de dretes –amb tot el que ja han demostrat que són capaços de fer-- o un model d’esquerres».
 
Amb la col.laboració de:
la conselleria d'educació, investgació, cultura i esport.
Generalitat Valenciana