La Vall d'Uixó: Castelló (PP) exigeix reforçar la seguretat en el cementiri de la Vall


 

Galería fotográfica

Fotografia /Galeria/2019/8/187900_114684/1_M1.jpg
La Plana al Dia | La Vall d'Uixó | General | 19-08-2019
Castelló (PP) exigeix reforçar la seguretat en el cementiri de la Vall


Carolina Castelló, portaveu del PP, trasllada les queixes de veïns que alerten que la instal•lació estàoberta les 24 hores del dia com a consequència de les obres d’ampliació

19-d’agost-2019.- El Partit Popular de la Vall d’Uixó s'ha fet ressò de les queixes de veïns de la localitat que lamenten que el cementiri municipal estiga obert les 24 hores del dia els set dies de la setmana. Tal com ha explicat la portaveu del PP en el municipi, Carolina Castelló, “entenem que les obres d'ampliació del camposanto obliguen a mantenir un horari d'obertura excepcional. Però no té sentit que l'accés a aquesta instal•lació siga lliure i no existisca cap control”.
Castelló ha comparegut aquest matí davant dels mitjans de comunicació a les portes del cementiri per a denunciar aquesta situació. “Creiem que és necessari ampliar el cementiri i entenem l'excepcionalitat de les obres. No obstant açò, en aquesta instal•lació s'hauria de vetlar pel control d'accessos i mantenir una regulació d'horaris que garantisca la seguretat de la instal•lació”.
Les crítiques les han traslladat “ciutadans de la Vall que ens han transmès els seus dubtes sobre la necessitat de mantenir obert 24 hores l’espai”. Les obres que s'executen des de fa mesos en aquesta instal•lació municipal “generen una situació extraordinària però no per açò hem de descurar l'accés a les dependències”.
En aquest sentit, Castelló ha fet una crida a l'alcaldessa perquè, “en el cas que ja haja tornat de vacances, visite el cementeri i revise l'obertura del mateix. Creiem que s'ha de regular el seu horari d'obertura”. Així mateix, ha manifestat Castelló, “animem a l'alcaldessa al fet que finalitze les obres, ja que aquestes dependències porten des de fa mesos sotmeses a unes obres d'ampliació que amenacen amb ser eternes”.
Una situació indesitjable lloc que “solament queden 13 nínxols i el ritme d'enterraments en la Vall és important”. “Desitgem que des del PSPV s'actue i s'atenga aquesta demanda ciutadana i no s'abandone, com ha ocorregut amb les piscines municipals del paratge de San José, que en ple agost estan tancades i han deixat sense servei a milers de veïns”.

 
Amb la col.laboració de:
la conselleria d'educació, investgació, cultura i esport.
Generalitat Valenciana