La Vall d'Uixó: L’Ajuntament de la Vall d’Uixó lidera el projecte europeu Erasmus +


 

Galería fotográfica

Fotografia /Galeria/2020/1/192539_118660/1_M1.jpg
La Plana al Dia | La Vall d'Uixó | General | 22-01-2020
L’Ajuntament de la Vall d’Uixó lidera el projecte europeu Erasmus +

L’Ajuntament de la Vall d’Uixó ha sigut guardonat amb el lideratge d’un projecte Erasmus +, el qual fomenta la participació entre països de la Unió Europea per la formació professional i per l’ocupació. La Vall d’Uixó serà líder de la col·laboració entre la universitat hongaresa Eszterhazy Karoly Egyetem, l’institut portugués Escola Profissional de Alte i l’institut hongarés Magyar Máltai Szeretetszolgálat Károly Róbert Zözépiskola. La subvenció, provinent de la UE, supera els 145.000 €, dels quals més de 41.500 € els gestionarà de manera directa a l’Ajuntament de la Vall.

«Una vegada més, l’equip de govern ha demostrat que és capaç de lluitar per aconseguir recursos i finançament de les administracions supramunicipals, ja siga conselleries, ministeris o com en aquest cas, de la Unió Europea», destaca el regidor d’Ocupació, Jorge Garcia, qui assenyala que els tres instituts de la localitat participaran en aquesta metodologia formativa.

Aquest projecte té una duració de 24 mesos, i en ell participarà professorat i alumant, tant dels socis d’Hongria i Portugal com dels IES locals: «estem molt il·lusionats perquè Brussel·les continue confiant en la nostra experiència i en el bon fer d’aquest ajuntament per a portar endavant projectes d’àmbit continental, i per això convidem a tota la ciutadania a participar en les activitats que es realitzaran», assegura el regidor.


 
Amb la col.laboració de:
la conselleria d'educació, investgació, cultura i esport.
Generalitat Valenciana


Añadir comentario

Nombre (requerido)

Escriba su comentario

laplanaaldia.com se reserva el derecho de retirar todos aquellos comentarios y aportaciones que vulneren el respeto a la dignidad de la persona, que sean discriminatorios, xenófobos, racistas, pornográficos, que atenten contra la juventud o la infancia, el orden o la seguridad pública o que, a su juicio, no resultaran adecuados para su publicación. En cualquier caso laplanaaldia.com no será responsable de las opiniones vertidas por los usuarios a través de lo comentarios.

Comentarios