La Vall d'Uixó: El PP exigeix cobertura per ala Llar Sagrada Familia


 

Galería fotográfica

Fotografia /Galeria/2020/1/192622_118730/1_M1.jpg
La Plana al Dia | La Vall d'Uixó | General | 24-01-2020
El PP exigeix cobertura per ala Llar Sagrada Familia


Reclamen una borsa de metges per a evitar que les baixes no es cobrisquen, garantir el pagament d'hores extres als empleats i un horari ampli de visites als familiars

El regidor del Partit Popular a la Vall d'Uixó, Herminio Serra, ha exigit hui a les portes de la Llar Sagrada Família atenció i cobertura per als 60 ancians de la residència, els seus familiars i els professionals que en ella presten servei. “És un escàndol que en plena campanya de la grip la residència haja patit durant prop de tres mesos l'absència d'un facultatiu”.
El regidor, que ha reclamat atenció i servei per als usuaris, ha lamentat que el PSPV “tinga altres prioritats, com passejar-se per la Fira Internacional de Turisme a Madrid mentre en la Vall es desatén als nostres majors”. “És necessari i urgent garantir que davant una baixa del facultatiu existeix una borsa de treball a la qual es pot recórrer per a no deixar la prestació al descobert”.
Les crítiques de Serra no sols s'han dirigit cap a l'absència del metge. “A aquesta circumstància s'ha sumat ara la decisió del PSPV de limitar els horaris de visites als interns. Una mesura que dificulta als familiars el contacte amb els seus majors i que demostra la poca sensibilitat de qui ens governa”.
Des del Partit Popular, exigeixen així mateix el pagament als treballadors. “És una vergonya que es deguen des de fa quasi 4 mesos les hores extraordinàries que presten els professionals d'aquesta llar d'ancians”. Una denúncia que, tal com ha recordat el regidor, “ja vam fer pública el passat 10 de gener i, no obstant això, segueix sense resoldre's”.
El regidor del PP ha fet una crida “al PSPV perquè atenga les necessitats dels nostres majors”. “És una absoluta prioritat la seua atenció mèdica, garantir la visita de les seues famílies i pagar als qui presten servei en aquest centre. Perquè el benestar i qualitat de l'atenció és bàsica per als qui resideixen en aquesta residència”.
En aquest sentit, ha conclòs el regidor, “preguem al PSPV que deixe de passejar-se per Madrid i vinga a la Vall a resoldre els problemes que pateixen els nostres veïns. Si ocupen càrrecs públics és per a donar prioritat a aquestes necessitats, per a servir a la Vall i no per a servir-se dels seus càrrecs”.

 
Amb la col.laboració de:
la conselleria d'educació, investgació, cultura i esport.
Generalitat Valenciana


Añadir comentario

Nombre (requerido)

Escriba su comentario

laplanaaldia.com se reserva el derecho de retirar todos aquellos comentarios y aportaciones que vulneren el respeto a la dignidad de la persona, que sean discriminatorios, xenófobos, racistas, pornográficos, que atenten contra la juventud o la infancia, el orden o la seguridad pública o que, a su juicio, no resultaran adecuados para su publicación. En cualquier caso laplanaaldia.com no será responsable de las opiniones vertidas por los usuarios a través de lo comentarios.

Comentarios