La Vilavella: L'Ajuntament està de festa i s'oblida de l'inici del curs escolar


 
La Plana al Dia | La Vilavella | General | 12-09-2018
 

L'equip de govern de l'Ajuntament de La Vilavella està de festes i s'ha oblidat de l'inici del curs escolar. Ha cridat i molt l'atenció que el primer dia del curs no ha haja hagut cap agent de la policia local per afavorir la seguretat del vianants. Però això no ha segut un oblit d'un dia. També s'ha repetit el segon dia del curs.
El cotxe de la policia local, però, estava aparcat mólt a prop de l'Ajuntamenet.
Al llarg del curs escolar passat, no obstant, sí que hi havia policia local tant al matí com a la vesparada.
De qualsevol manera, no és l'única qüestió que no s'ha tingut en compte amb els joves en edat escolar. I es que l'Ajuntament ha programant dos events on era previsible l'assistència de joves, en dos jornades on al dia següent hi havia classes, amb les conseqüències que supossa gitar-se tard.
Es tracta de l'actuació de Yunke, diumenge passat i de l'embolà de la nit d'este dimarts.


Añadir comentario

Nombre (requerido)

Escriba su comentario

laplanaaldia.com se reserva el derecho de retirar todos aquellos comentarios y aportaciones que vulneren el respeto a la dignidad de la persona, que sean discriminatorios, xenófobos, racistas, pornográficos, que atenten contra la juventud o la infancia, el orden o la seguridad pública o que, a su juicio, no resultaran adecuados para su publicación. En cualquier caso laplanaaldia.com no será responsable de las opiniones vertidas por los usuarios a través de lo comentarios.

Comentarios