La Vilavella: La Gurdia Civil investiga a dues persones per un suposat delicte d'aband d'animal domestique dies desprs de ser adoptat a La Vilavella


 

Galería fotográfica

Fotografia /Galeria/2018/11/178938_107064/1_M1.jpg
Publicidad
La Plana al Dia | La Vilavella | Sucesos | 13-11-2018
La Gurdia Civil investiga a dues persones per un suposat delicte d'aband d'animal domestique dies desprs de ser adoptat a La Vilavella

La Gurdia Civil ha investigat a dues persones, com a suposats autors d'un delicte d'aband d'animal domestique. L'actuaci es va iniciar el 24 de setembre, quan una persona va abandonar a un gos que havia adoptat escassos 20 dies abans, deixant-lo lligat al sol, sense aliment ni aigua.
Posteriorment el gos es va soltar de la corda, passejant per la via pblica i podent ocasionar risc per a la seguretat viria i la integritat del propi animal.
En les primeres gestions actue la Policia Local de La Vilavella, identificant a un dels autors i traslladant les posteriors diligncies als agents del Servei de Protecci a la Naturalesa (SEPRONA) de Borriana, els qui desprs d'iniciar una investigaci per a esclarir l'ocorregut i localitzar als possibles autors, van esbrinar que els mateixos havien llogat un vehicle de lloguer per a abandonar al gos i eludir aix l'actuaci policial.
Continuant amb les gestions els agents van procedir a la localitzaci i investigaci de dues persones, com a suposats autors d'un delicte d'aband d'animal domestique.
Les diligncies instrudes han sigut entregades l'el Jutjat d'Instrucci de Nules. L'actuaci ha sigut realitzada per efectius de la Gurdia Civil del
SEPRONA de Borriana i agents de la Policia Local de la Vilavella. La Gurdia Civil recorda la campanya contra el maltractament animal #Yosipuedocontarlo.
 
Amb la col.laboració de:
la conselleria d'educació, investgació, cultura i esport.
Generalitat Valenciana