La Vilavella: Zaragoza (PP): ?Vull impulsar les festes de la Vilavella, els ?bous al carrer? i la taronja valenciana?


 

Galería fotográfica

Fotografia /Galeria/2019/2/181564_109309/1_M1.jpg
Fotografia /Galeria/2019/2/181564_109309/2_M1.jpg
Fotografia /Galeria/2019/2/181564_109309/3_M1.jpg
Fotografia /Galeria/2019/2/181564_109309/4_M1.jpg
Fotografia /Galeria/2019/2/181564_109309/5_M1.jpg
La Plana al Dia | La Vilavella | General | 01-02-2019
Zaragoza (PP): ?Vull impulsar les festes de la Vilavella, els ?bous al carrer? i la taronja valenciana?

El candidat a l'alcaldia pel PP promet donar-li una espenta al municipi i critica la desdia del PSPV-PSOE que ?no ha fet res en aquests 4 anys?

Aberlardo Zaragoza vol donar-li un impuls a la Vilavella i per a aix ha proms, durant el seu discurs de presentaci oficial com a candidat a l'alcaldia pel PP, que enaltir ?les festes, els ?bous al carrer? i que exigir la protecci i posada en valor de la taronja valenciana?. Tres pilars fonamentals en el municipi.

Zaragoza ha estat abrigallat per la secretria general del PP de Castell, Elena Vicente-Ruiz, i pel president del PP de Valncia i ve de la Vilavella, Juan Ramn Adsuara, aix com per la presidenta del PP local, Inma Traver. Tots ells han coincidit a assenyalar a Saragossa com una persona ?treballadora, assenyada, seriosa i compromesa amb el municipi?, per la qual cosa el van qualificar com ?la millor opci per a la Vilavella?.

?Abelardo, el PP, s sinnim de llibertat?

?Abelardo representa l'essncia del PP, amb un discurs liberal que inclou la baixada d'impostos perqu els diners estiga en la butxaca de la gent, la unitat d'Espanya i la llibertat educativa; s la millor proposta poltica per a la Vilavella, que vol resoldre els problemes de la gent amb honradesa i la defensa de les nostres tradicions?, ha recalcat Vicente-Ruiz, qui ha afegit que ?Castell vol ser una provncia de primera i no de segona com intenten Puig i Oltra?

L'alcaldable s'ha posat al servei de tots els vens del municipi i ha indicat que est obert a rebre idees i propostes. ?Treballant junts aconseguirem el poble que tots volem?, ha apuntat. I ha afegit: ?Des del PP defensarem sempre les festes, com Sant Xotxim, Sant Roc, Sants La Pedra, la *festa de la Vila, i, com no, els ?bous al carrer?, perqu no ens els lleven?. ?Vull transmetre-li als agricultors del poble el meu mxim suport, ja que la situaci s insostenible? Des del PP de la Vilavella lluitarem perqu es reconega la taronja valenciana com es mereix, perqu la taronja s smbol de qualitat, futur i de riquesa?.

?El PSPV-PSOE no ha fet res?

Abelardo Zaragoza ha criticat a l'actual govern municipal liderat pel PSPV-PSOE. ?No han fet res en aquests quatre anys de legislatura. Mentre el PP va inaugurar quan governava les pistes de pdel, la gespa del camp de futbol, la plaa del mercat, la piscina, el museu, les noves dependncies municipals i la pavimentaci de molts carrers?? ?L'actual govern municipal, del PSOE, noms s'ha limitat a realitzar el manteniment tarde i malament, i a ms amb els diners del Pla 135 de la Diputaci que lidera el precisament el PP?. I ha concls: ?La Vilavella mereix ms i el PP s l'nica soluci?.






 
Amb la col.laboració de:
la conselleria d'educació, investgació, cultura i esport.
Generalitat Valenciana