La Vilavella: El PPCS lamenta que el PSOE es recolze en un trànsfuga en Vilavella


 

Galería fotográfica

Fotografia /Galeria/2019/6/186524_113556/1_M1.jpg
Publicidad
La Plana al Dia | La Vilavella | General | 27-06-2019
El PPCS lamenta que el PSOE es recolze en un trànsfuga en Vilavella

La secretària general del PPCS, Elena Vicente-Ruiz, ha lamentat avui que el PSOE de la Vilavella hagi decidit recolzar-se en un regidor trànsfuga durant aquesta legislatura el que suposa una “estafa” per als electors.
La secretària general del PPCS, Elena Vicente-Ruiz, considera que “la maniobra d'Abelardo Zaragoza és una estafa a la voluntat popular dels votants de Vilavella i que el PSOE usi a un estafador com a crossa i en contra del que han votat els veïns, és molt pitjor”.
La responsable popular ha advertit que “algú que estafa i traeix els interessos dels quals li han votat i que juga amb la confiança de la gent, no és de fiar i no hauria de ser el suport de cap partit polític”.
Vicente-Ruiz considera “una gran estafa” que s'ha orquestrat en contra de la voluntat de la majoria de votants de la Vilavella i ha al·ludit a l'existència d'un pacte antitransfuguismo a Espanya, votat pels grans partits i “com ja va passar en la legislatura passada, el PSOE és l'únic partit de la província que pacta amb trànsfugues”.

 
Amb la col.laboració de:
la conselleria d'educació, investgació, cultura i esport.
Generalitat Valenciana


Añadir comentario

Nombre (requerido)

Escriba su comentario

laplanaaldia.com se reserva el derecho de retirar todos aquellos comentarios y aportaciones que vulneren el respeto a la dignidad de la persona, que sean discriminatorios, xenófobos, racistas, pornográficos, que atenten contra la juventud o la infancia, el orden o la seguridad pública o que, a su juicio, no resultaran adecuados para su publicación. En cualquier caso laplanaaldia.com no será responsable de las opiniones vertidas por los usuarios a través de lo comentarios.

Comentarios