La Vilavella: Carmen Navarro nova alcaldessa de La Vilavella desprs de l'acord entre el PP i IxLV


 

Galería fotográfica

Fotografia /Galeria/2019/8/187399_114275/1_M1.jpg
Publicidad
La Plana al Dia | La Vilavella | General | 01-08-2019
Carmen Navarro nova alcaldessa de La Vilavella desprs de l'acord entre el PP i IxLV

Carmen Navarro assumeix l'alcaldia de la localitat que posteriomente cedir a Vicente Martnez, nmero tres per la llista del PP.

Hui guanya la democrcia. s moment de posar-nos a treballar per l'nica cosa que importa, el nostre poble, La Vilavella. Sn les paraules de la nova alcaldessa del municipi de la Plana Baixa que hui ha pres possessi del seu crrec desprs de la renncia de Manel Martnez, lder del PSPV.

No s moment de fer grans discursos. s moment de posar-nos tots a treballar perqu La Vilavella siga conegut per les seues fortaleses, per les seues capacitats i per lentrega dels seus vens que sn exemple de sacrifici, tenacitat i valor.

La lder del partit Independents per La Vilavella assumeix el crrec d'alcaldia que posteriorment cedir al popular Vicente Martnez, nmero tres de la llista del Partit Popular per La Vilavella.

Tots dos partits han formalitzat un acord de governabilitat que es recolza en un projecte que convertisca a La Vilavella en una ciutat amb qualitat de vida, serveis i prestacions, que donen benestar al nostre poble, que permeten garantir la felicitat dels nostres vens. s l'nica cosa que importa, ha considerat Vicente Martnez (PP).

Queda enrere, ha assenyalat l'alcaldessa, han de quedar captols foscos que han provocat que el nostre poble siga humiliat. Per aquest motiu, tal com ha declarat Martnez, aquest s un acord entre partits que ve a construir i a garantir que els nostres vens guanyen en oportunitats, s'atenen les seues demandes i es resolen els seus problemes.

En aquest sentit, el acord tendeix la m a tot aquell que vulga aportar el seu esfor i treball per La Vilavella, perqu aquest projecte conjunt creu que a la poltica es ve a servir i a ser til. Ell sn els nics objectius que ens motiven i que ens animen a donar-ho tot pel nostre poble.
 
Amb la col.laboració de:
la conselleria d'educació, investgació, cultura i esport.
Generalitat Valenciana


Añadir comentario

Nombre (requerido)

Escriba su comentario

laplanaaldia.com se reserva el derecho de retirar todos aquellos comentarios y aportaciones que vulneren el respeto a la dignidad de la persona, que sean discriminatorios, xenófobos, racistas, pornográficos, que atenten contra la juventud o la infancia, el orden o la seguridad pública o que, a su juicio, no resultaran adecuados para su publicación. En cualquier caso laplanaaldia.com no será responsable de las opiniones vertidas por los usuarios a través de lo comentarios.

Comentarios