Les Alqueries: La I Ruta del Comerç de les Alqueries es celebrarà durant tot el mes de febrer


 
La Plana al Dia | Les Alqueries | General | 31-01-2018
 

L’Ajuntament de les Alqueries ha organitzat la I Ruta del Comerç de les Alqueries que se celebrarà durant tot el mes de febrer. Durant aquest període de temps, 30 establiments de la localitat ofereriran dos ofertes cadascun, relacionades amb la seua activitat comercial o professional. Els clients que consumisquen almenys 4 de les ofertes i segellen la targeta de participació, accediran al sorteig dels 10 vals de compra. A més, es donarà als participants una bossa de la ruta amb un missatge en contra de la violència de gènere, junt amb el catàleg. La regidora de Comerç, Lorena Maure, afirma que “des de l'Ajuntament plantegem aquesta campanya perquè volem promocionar i dinamitzar el comerç local enfront de les grans superfícies, afavorint la imatge de qualitat i proximitat en l'atenció prestada” i afegix que “aquesta ruta del comerç té un funcionament molt similar al de la Ruta de la Tapa”.

Totes les ofertes estan disponibles en un catàleg que està disponible en els establiments participants i en la pàgina web de l’Ajuntament. Dins del catàleg està la targeta de participació per als clients que vulguen participar en el sorteig dels 10 vals de compra, que es realitzarà al finalitzar la ruta. El total dels premis ascendeix a 500 euros; es sortejaran 2 vals de 100 euros, 4 de 50 euros i 4 de 25 euros. El funcionament serà el següent, cada vegada que es consumisca una de les ofertes, s’haurà de requerir a l’establiment o professional que segelle la targeta de participació i emplenar-la amb les dades de contacte del participant. Una vegada arreplegats els quatre segells necessaris, aquestes han de ser dipositades en les urnes disposades en els establiments i els /les professionals col·laboradors/es. Una mateixa persona podrà participar amb quantes targetes de participació desitge.

Quan finalitze la ruta, es realitzarà la inspecció de totes les targetes de participació rebudes durant els 15 dies posteriors i es realitzarà el sorteig. Els guanyadors d’aquest podran canviar el seu val de compra en un sol dels comerços o professionals que han participat en la ruta fins el 30 de juny. Lorena Maure, conclou que “el motiu pel qual hem escollit el mes de febrer per a dur-la a terme és per fomentar el consum local quan l'activitat disminueix i els comerços disposen de cert estoc per la campanya de nadalenca”, a més “l’equip de govern esperem que aquesta iniciativa tinga èxit i prendrem nota de tot el que ocórrega per tal de millorar en les futures edicions”.
 
Amb la col.laboració de:
la conselleria d'educació, investgació, cultura i esport.
Generalitat Valenciana