Les Alqueries: Les Alqueries amplia la zona de jocs de la plaça Major aprovada en la consulta ciutadana


 

Galería fotográfica

Fotografia /Galeria/2018/2/168995_98694/1_M1.jpg
Fotografia /Galeria/2018/2/168995_98694/2_M1.jpg
La Plana al Dia | Les Alqueries | General | 14-02-2018
Les Alqueries amplia la zona de jocs de la plaça Major aprovada en la consulta ciutadana

L'Ajuntament de les Alqueries ha ampliat la zona de jocs de la plaça Major i ha convertit la font en una jardinera amb vegetació. El consistori va realitzar una consulta ciutadana el passat any per a conèixer l'opinió de la població, ja que en aquell moment la font no funcionava, i 46 veïns van recolzar aquesta acció. Pedro Aldama, regidor d'Urbanisme, afirma que "estem contents amb el resultat donat que han sigut els propis ciutadans els qui han decidit la solució sobre un tema que afectava a totes les persones que habiten les Alqueries. Per la nostra part, seguirem duent a terme aquest tipus de consultes, perquè conèixer la seua opinió és molt important per a nosaltres i animem a tots a participar".

Les obres s'han inclòs dins de les remodelacions i actuacions de manteniment que havia previstes per al 2017, estudiant quan era el millor moment per a escometre-les dins de les possibilitats pressupostàries del municipi. Aquesta és la primera vegada que es realitzava una consulta ciutadana, per la qual cosa, "ens esforçarem a millorar en les pròximes ocasions que es realitze i que la participació ciutadana augmente", explica Pedro Aldama.

"Seguirem treballant perquè el nostre poble siga un lloc millor en el qual viure amb aquesta i diverses actuacions que estem duent a terme, millorant els serveis a la ciutadania i augmentant la qualitat de vida de tots ells" i afegix que "esperem que totes les xiquetes i xiquets gaudisquen d'aquesta nova instal·lació ajustada a les normatives actuals i amb un sòl especial per a augmentar la seua seguretat", conclou el regidor d'Urbanisme.