Les Alqueries: Compromís per les Alqueries lamenta que el PSOE convoque el ple el Dia de la Dona


 
La Plana al Dia | Les Alqueries | General | 08-03-2018
 

Betlem Albero: «Vam demanar als socialistes que avançaren o retardaren el ple, com s’ha fet en altres ocasions i per diversos motius, però s’hi negaren i votaren amb PP i Ciutadans».
El 8 de març es commemora el Dia de la Dona Treballadora. Enguany, a aquesta convocatòria, s’ha afegit una vaga per reivindicar la igualtat salarial entre dones i hòmens, a més de denunciar la violència masclista, les dificultats per compaginar la vida laboral i familiar, etc..
La convocatòria de vaga a temps parcial ha tingut el suport dels sindicats i la resta de forces progressistes, com el PSOE.
Des del grup municipal de Compromís per les Alqueries es va proposar, a la resta de partits, avançar o retardar el ple perquè coincidia amb el 8 de març. Segons Betlem Albero, d’esta manera «preteníem que quedara constància que l’Ajuntament es posiciona i dona suport institucional a la vaga feminista».
PP i Ciutadans es van negar a donar suport a la vaga. Segons la portaveu de Compromís, «la sorpresa va ser que el PSOE, una vegada més, votava amb la dreta i s’allunyava de la posició que ha defensat al País Valencià i a escala estatal».
Albero ha indicat que «es tractava d’una qüestió de voluntat política, perquè és l’equip de govern, a través d’alcaldia, qui pot canviar la data dels plens, com s’ha fet en altres ocasions i per altres motius».
Des de Compromís han lamentat que els socialistes continuen «amb el seu viatge imparable a la dreta, rebutjant tot allò que proposa Compromís i així acontentar Ciutadans, el seu soci de govern».
Betlem Albero ha afirmat que la coalició seguirà defenent a les Alqueries els principis que identifiquen Compromís: el valencianisme, els valors progressistes, l’ecologisme «i ara, més que mai, el feminisme». L’edil, finalment, ha explicat que no assistirà al ple perquè secunda la vaga.


Añadir comentario

Nombre (requerido)

Escriba su comentario

laplanaaldia.com se reserva el derecho de retirar todos aquellos comentarios y aportaciones que vulneren el respeto a la dignidad de la persona, que sean discriminatorios, xenófobos, racistas, pornográficos, que atenten contra la juventud o la infancia, el orden o la seguridad pública o que, a su juicio, no resultaran adecuados para su publicación. En cualquier caso laplanaaldia.com no será responsable de las opiniones vertidas por los usuarios a través de lo comentarios.

Comentarios