Les Alqueries: La III Ruta de la Tapa de les Alqueries tindrà un premi del públic i un altre per un jurat com a novetat


 
La Plana al Dia | Les Alqueries | General | 24-05-2018
 

L’Ajuntament de les Alqueries celebrarà la III Ruta de la Tapa del 28 de maig fins al 10 de juny. Com a novetat, hi haurà 2 premis per a les tapes, un a la millor tapa triada per un jurat i un altre a la més votada pel públic. En aquesta edició el número d’establiments participants continua augmentant, passant de 8 comerços l’any passat a 11 enguany. Lorena Maure, regidora de Comerç, afirma que “estem contents perque participen 5 establiments més des de la primera edició, el nostre objectiu és impulsar el turisme gastronòmic en la localitat. A més, animem a tothom ja siga del municipi o d’altres localitats a que proven les seues creacions gastronòmiques”.

En aquesta edició també hi han novetats en els premis que es sortegen entre totes les targetes participants. El premi consta d’una experiència gastronòmica que consisteix en 2 nits amb desdejuni i dinar a Espanya o Europa, valorat en 199,90€, cortesia del patrocinador oficial. A més, els establiments que reben el premi a la tapa més votada pel públic i la millor tapa per part del jurat rebran una activitat gastronòmica cadascun.

El jurat que elegís el nou premi a la millor tapa, està format per un representat de cada establiment participant, el AEDL de l’Ajuntament i un regidor del consistori, que aquesta setmana han degustat totes les tapes participants. Pel que respecta a la millor tapa elegida pel públic, la mecànica continua sent la mateixa, cada local presenta dues tapes que seran votades pels clients i al finalitzar es donarà a conèixer al guanyador, encara que per a poder votar s’haurà de consumir almenys 10 tapes, ja que ha augmentat el número de locals participants.

Des de la regidoria de Comerç anuncien que els establiments participants són Frankfurt Bocateria Coco’s, Bar Montés Rivero, SOS comida para llevar, Restaurante La Plaza, Bar La Vila, Restaurante-Bar Cantó, Hotel Sercotel Plana Parc, Bar la Creueta, La Tasqueta Gastrobar, Salón Vives i Bar Montés Rivero. “Totes les persones interessades poden fer-se amb el llibret de la ruta on tenen la informació de totes les tapes, la targeta de participació i la ubicació de cada local, en la web de l’Ajuntament, Facebook o de forma física en els establiments participants”, conclou Lorena Maure.

 
Amb la col.laboració de:
la conselleria d'educació, investgació, cultura i esport.
Generalitat Valenciana