Les Alqueries: Cs de Les Alqueries lamenta que el Govern haja rebutjat l'ajuda de Diputació per a acabar La Casa de la Cultura


 

Galería fotográfica

Fotografia /Galeria/2018/10/178106_106390/1_M1.jpg
La Plana al Dia | Les Alqueries | Cultura | 23-10-2018
Cs de Les Alqueries lamenta que el Govern haja rebutjat l'ajuda de Diputació per a acabar La Casa de la Cultura

El portaveu de Ciutadanos (Cs) a l'Ajuntament de Les Alqueries del Niño Perdido, Francisco Vicent, ha lamentat que "l'equip de Govern socialista haja rebutjat l'ajuda de Diputació per a acabar La Casa de la Cultura que segueix abandonada malgrat haver costat molts de diners a les administracions". Així, segons ha traslladat Vicent "això no ho diu *Cs sinó que ho va reconéixer el propi Executiu Local, de boca de l'alcaldessa, durant la sessió plenària, quan aquesta decisió és clarament perjudicial per a la localitat".

L'edil ha subratllat que "Cs ha sigut l'únic partit que ha volgut acabar amb la farsa i les mentides sobre la Casa de la Cultura, impulsant mocions conjuntes en el Consistori, així com esmenes en els pressupostos de la Institució Provincial i de la Generalitat". Per això, el portaveu ha titllat de "incoherent i de vergonyosa la postura del Partit Socialista qui ha votat a favor de les iniciatives presentades i després s'ha negat a acceptar qualsevol eixida, menystenint a la resta de grups, amb clars interessos partidistes".

 
Amb la col.laboració de:
la conselleria d'educació, investgació, cultura i esport.
Generalitat Valenciana