Les Alqueries: Cs de Les Alqueries lamenta que el Govern haja rebutjat l'ajuda de Diputaci per a acabar La Casa de la Cultura


 

Galería fotográfica

Fotografia /Galeria/2018/10/178106_106390/1_M1.jpg
La Plana al Dia | Les Alqueries | Cultura | 23-10-2018
Cs de Les Alqueries lamenta que el Govern haja rebutjat l'ajuda de Diputaci per a acabar La Casa de la Cultura

El portaveu de Ciutadanos (Cs) a l'Ajuntament de Les Alqueries del Nio Perdido, Francisco Vicent, ha lamentat que "l'equip de Govern socialista haja rebutjat l'ajuda de Diputaci per a acabar La Casa de la Cultura que segueix abandonada malgrat haver costat molts de diners a les administracions". Aix, segons ha traslladat Vicent "aix no ho diu *Cs sin que ho va reconixer el propi Executiu Local, de boca de l'alcaldessa, durant la sessi plenria, quan aquesta decisi s clarament perjudicial per a la localitat".

L'edil ha subratllat que "Cs ha sigut l'nic partit que ha volgut acabar amb la farsa i les mentides sobre la Casa de la Cultura, impulsant mocions conjuntes en el Consistori, aix com esmenes en els pressupostos de la Instituci Provincial i de la Generalitat". Per aix, el portaveu ha titllat de "incoherent i de vergonyosa la postura del Partit Socialista qui ha votat a favor de les iniciatives presentades i desprs s'ha negat a acceptar qualsevol eixida, menystenint a la resta de grups, amb clars interessos partidistes".

 
Amb la col.laboració de:
la conselleria d'educació, investgació, cultura i esport.
Generalitat Valenciana