Les Alqueries: La II Ruta del Comerç de les Alqueries sorteja 1.000 euros en premis


 

Galería fotográfica

Fotografia /Galeria/2019/1/181207_108990/1_M1.jpg
La Plana al Dia | Les Alqueries | General | 22-01-2019
La II Ruta del Comerç de les Alqueries sorteja 1.000 euros en premis

L'Ajuntament de les Alqueries ha organitzat la segona edició de la Ruta del Comerç en la qual participen 21 establiments de la localitat amb diverses ofertes durant el mes de febrer. Els clients que consumisquen almenys 4 de les ofertes i segellen la targeta de participació, accediran al sorteig dels 12 vals de compra valorats en 1.000 euros. Lorena Maure, regidora de Comerç, explica que “hem augmentat el nombre de vals degut a de la bona participació l'any passat i premiar el consum en els comerços del municipi, ja que l'objectiu d'aquesta campanya és promocionar i dinamitzar el comerç local enfront de les grans superfícies d’altres poblacions”

El funcionament de la ruta serà el mateix que l'any passat. Cada vegada que es consumisca una de les ofertes, s'haurà de requerir a l'establiment o professional que segelle la targeta de participació i emplenar-la amb les dades de contacte del participant. Cal destacar que no ha d'haver-hi més d'un segell del mateix comerç. Una vegada recollits els quatre segells necessaris, les targetes es depositaran en les urnes disposades en els establiments i els/les professionals participants. Una mateixa persona podrà participar amb quantes targetes de participació desitge.

En finalitzar la ruta se sortejarà un val de 300€, un altre de 200€, dos vals de 100€, quatre de 50€ i altres quatre de 25€. Els guanyadors podran canviar el seu val de compra en un únic comerç o professional que haja participat en la ruta fins al 30 de juny. Totes les ofertes podran veure's en un catàleg que estarà tant en els establiments participants com en la pàgina web de l'Ajuntament, on també estaran les bases de participació. Així mateix, es repartirà un moneder durant la campanya. Lorena Maure, anima a “tothom a participar, ja que hi ha una gran varietat en les ofertes” i afig que “els comerços donen vida al municipi, per això tractem d'incentivar el consum i atraure compradors de poblacions pròximes que poden participar d’esta iniciativa amb aquestos incentius”.

 
Amb la col.laboració de:
la conselleria d'educació, investgació, cultura i esport.
Generalitat Valenciana