Les Alqueries: Hell Ride Blues Festival finalitza amb gran èxit de participació


 

Galería fotográfica

Fotografia /Galeria/2019/4/184204_111587/1_M1.jpg
La Plana al Dia | Les Alqueries | General | 14-04-2019
Hell Ride Blues Festival finalitza amb gran èxit de participació


El bon ambient ha sigut la tònica principal del festival i més de 200 persones participen en el concurs de paelles

Les Alqueries (13-4-2019).- Hell Ride Blues Festival tanca la seua quarta edició amb una gran participació per part del públic, millorant la xifra d'assistents de l'any anterior. Famílies, majors i joves han participat en les diferents activitats culturals, lúdiques i gastronòmiques on ha predominat el bon ambient. Esther Lara, alcaldessa de les Alqueries, explica que ?fer coincidir tant el festival amb la Ruta de la Tapa ha fet que més gent s'anime a participar en tots dos esdeveniments, atraient un major nombre de persones al municipi?.

Un dels principals al?licients ha sigut el tren turístic que ha recorregut la 'IV Ruta de la Tapa' i 'II Ruta del Carajillo & Blues? amb actuacions en directe. Així mateix, més de 200 persones han assistit al concurs de paelles, on els beneficis recaptats han anat destinats a diverses ONG provincials. El recinte del mercat també ha albergat el mercat ambulant solidari, musical i artesanal i desenes de persones han participat en la classe de ball de blues amb professionals. El guanyador del concurs de dibuix ha rebut una Diddley Bowl com a premi. La nit ha estat marcada per les actuacions dels artistes Blues Roots, Béiztegui Blues Band, Paul San Martín Trío & Victor Puertas Piano Attack i Edu 'Big Hands'.

Esther Lara, conclou que ?Hell Ride Blues és un festival diferent que aposta per la participació del públic i acostar als artistes i assistents. Estem contents amb com ha transcorregut aquesta iniciativa, on ha regnat la convivència, que artistes del blues vinguen a les Alqueries i la ciutadania haja gaudit de la música? i destaca que ?demà serà l'últim dia de la IV Ruta de la Tapa en la qual els participants poden guanyar una estada per a dues persones o un sopar en els establiments participants valorada 50 euros?.

 
Amb la col.laboració de:
la conselleria d'educació, investgació, cultura i esport.
Generalitat Valenciana