Les Coves de Vinromà: El Ple de l'Ajuntament de les Coves aprova la cessió d'ús de l'antic escorxador a la Unió Musical Covarxina


 
La Plana al Dia | Les Coves de Vinromà | General | 10-02-2017
 

El Ple de l'Ajuntament de les Coves de Vinromà celebrat aquest mes de febrer ha aprovat la cessió d'ús de l'antic escorxador del municipi a la Unió Musical Covarxina, espai de titularitat municipal la cessió del qual pretén que la banda de música puga disposar d'un espai destinat a aulari de música.

L'aprovació del protocol d'agermanament amb el municipi francés de Pinet ha sigut un altre dels punts de l'ordre del dia, pel qual els primers edils de tots dos municipis afermen les relacions de cooperació i intercanvi. La promoció de l'organització de trobades socials, prestar el màxim suport a aquelles iniciatives d'aliança estratègica entre empreses d'ambdues parts, així com unir esforços en l'execució de projectes comuns en l'àmbit de la cultura, el turisme o l'educació són alguns dels acords que recull aquest document.

Aquesta sessió plenària també ha aprovat els estatuts del Consorci per al subministrament d'aigua potable a la “Partida de Dalt” de les Coves i de Tírig amb l'objectiu de satisfer l'interès comú de tots dos consistoris en els seus respectius termes municipals, així com la cessió d'ús d'un terreny municipal a l'empresa subministradora Iberdrola per a la instal·lació d'un centre de transformació d'energia elèctrica en el Polígon Industrial Mediambiental.

L'alcaldessa de les Coves de Vinromà, Mònica Nos, ha destacat que “volem transformar l'edifici de l'antic escorxador de la població en un aulari en el qual la banda de música puga desenvolupar les seues activitats didàctiques i musicals. L'aprovació d'aquesta cessió d'ús és un tràmit necessari perquè la Unió Musical Covarxina puga utilitzar aquestes instal·lacions municipals, que posa de manifest el nostre interès per potenciar l'activitat artística i cultural de la nostra localitat”.