Les Coves de Vinromà: L'Ajuntament de Les Coves de Vinromà participa en l'acte de presentació de l'Any Valltorta


 

Galería fotográfica

Fotografia /Galeria/2017/2/154289_88219/1_M1.jpg
La Plana al Dia | Les Coves de Vinromà | General | 16-02-2017
L'Ajuntament de Les Coves de Vinromà participa en l'acte de presentació de l'Any Valltorta

L'Ajuntament de Les Coves de Vinromà ha participat en l'acte de presentació de l'Any Valltorta, iniciativa que engloba les diferents propostes culturals, turístiques i educatives impulsades des de la Conselleria de Cultura amb motiu del centenari de la Valltorta i Morella La Vella.

Mònica Nos, alcaldessa de la localitat, ha estat present en aquest esdeveniment que ha congregat als diferents muníceps de la zona, i el calendari d'activitats del qual contempla una exposició itinerant que s'inaugura avui divendres a les 18 hores en l'Església Vella de Les Coves de Vinromà.

Sota el títol “100 anys. Del descobriment de l'art rupestre a la creació del Parc Cultural Valltorta-Gassulla”, aquesta mostra es compon de 25 panells explicatius amb fotografies i romandrà en el municipi fins al 19 de març.

Un nou espai web sobre l'Any Valltorta, una APP que servirà per a fer una visita virtual al Museu de la Valltorta i el seu entorn o jornades científiques en la Universitat Jaume I sobre tècniques de recerca de les pintures rupestres són algunes de les activitats programades.

L'alcaldessa de Les Coves de Vinromà, Mònica Nos, ha agraït a la Conselleria de Cultura la implicació mostrada i ha destacat que “aquest centenari ens recorda que tenim la gran responsabilitat de preservar i mantenir en perfectes condicions un enclavament reconegut Patrimoni de la Humanitat per la UNESCO. Animem als veïns i veïnes a acudir a la inauguració i a redescobrir la Valltorta a través d'aquesta exposició”.