Les Coves de Vinromà: L'Equip Roca de la Guàrdia Civil realitzarà una xarrada sobre robatoris en el camp a Les Coves de Vinromà


 
La Plana al Dia | Les Coves de Vinromà | General | 28-02-2017
 

L'Ajuntament de Les Coves de Vinromà i la Unió de Llauradors han organitzat una xarrada informativa sobre robatoris en instal•lacions agrícoles i ramaderes amb l'objectiu d'informar als veïns i veïnes sobre cóm previndre aquestos episodis.

La sessió, que està emmarcada en el Pla contra les sustraccions en instal•lacions agrícoles i ramaderes de la Guàrdia Civil, serà impartida per l'Equip Roca d'aquest cos de seguretat, que per primera vegada estarà a Les Coves de Vinromà amb aquest propòsit.

La xarrada s'ha convocat per al pròxim divendres 3 de març a les 18 hores i tindrà lloc a la Casa de la Cultura.

Aquesta xarrada dirigida a agricultors i ramaders forma part de les accions que està impulsat el consistori per a dotar a la ciutadania d'informació que ajude a la prevenció de robatoris. El passat mes d'agost el Local dels Jubilats també va acollir una xarrada sobre seguretat ciutadana en la qual es van abordar consells pràctics per a evitar sustraccions en el carrer i en els habitatges.

L'alcaldessa de Les Coves, Mònica Nos, ha explicat que “en aquesta ocasió hem centrat la xarrada en els robatoris en el camp i en instal•lacions ramaderes, ja que considerem de gran importància posar a la disposició dels veïns i veïnes informació que els puga ser d'utilitat, així com facilitar la comunicació amb aquest equip especialitzat. Des de l'Ajuntament anem a seguir treballant per a incrementar la seguretat i la vigilància en tot el terme municipal”.