Les Coves de Vinromà: L'Ajuntament de Les Coves de Vinromà dedica la temàtica del certamen literari Ramon Ramia al centenari de la Valltorta


 
La Plana al Dia | Les Coves de Vinromà | General | 02-03-2017
 

L'Ajuntament de Les Coves de Vinromà ha publicat les bases del certamen literari Ramon Ramia, el qual forma part dels actes programats per al Dia Internacional del Llibre, que es commemora el pròxim 23 d'abril.

Enguany la temàtica d'aquest concurs de relat curt s'ha dedicat al centenari del descobriment de les pintures rupestres de la Valltorta, de manera que els participants hauran de seguir aquest fil argumental a través de les seues vivències, anècdotes o històries fictícies.

La participació està oberta a l'alumnat del CEIP La Moreria, així com al públic en general i els treballs poden lliurar-se en l'Ajuntament fins al pròxim 10 d'abril. Les bases del certamen indiquen que els textos seran en valencià i la seua extensió està limitada a un màxim de 10 fulles per una cara.

El Dia Internacional del Llibre es faran públics i es lliuraran els diferents premis en un acte que tindrà lloc en el Saló d'Actes de la Casa de la Cultura, en el qual els guanyadors llegiran els seus treballs i rebran els guardons.

L'alcaldessa de Les Coves de Vinromà, Mònica Nos, ha explicat que “considerem que aquest certamen literari i la celebració del Dia Internacional del Llibre han d'estar lligats, doncs es tracta d'un concurs que promou la creació literària, i que ens va a permetre difondre i potenciar la importància de l'art rupestre entre els xiquets i xiquetes”.