Les Coves de Vinromà: L'Ajuntament de les Coves de Vinromà treballa en les obres de transformació de l'escorxador municipal en aulari de música


 

Galería fotográfica

Fotografia /Galeria/2017/3/154952_88750/1_M1.jpg
La Plana al Dia | Les Coves de Vinromà | General | 04-03-2017
L'Ajuntament de les Coves de Vinromà treballa en les obres de transformació de l'escorxador municipal en aulari de música

L'Ajuntament de les Coves de Vinromà està desenvolupant obres d'adequació en les instal·lacions de l'antic escorxador municipal, les quals permetran dedicar l'ús d'aquest edifici a l'activitat educativa de la Unió Musical Covarxina.

Aquest projecte, que s'està duent a terme respectant els elements originals i l'arquitectura inicial de l'edifici, va a conservar part de la distribució interior dels espais, així com la façana blanca amb el seu taulell distintiu per a preservar les seues senyes d'identitat.

En l'actualitat, les tasques d'estructura han finalitzat per a donar pas a aspectes d'aïllament acústic de l'edifici i a la col·locació de paviment, treballs que completaran la primera fase d'aquesta actuació inclosa en els Plans Provincials d'Obres i Serveis de la Diputació. Posteriorment, s'iniciarà una segona fase que consistirà en el condicionament del magatzem del costat.

Amb aquesta adequació es pretén donar-li un ús a aquest edifici de titularitat municipal i cobrir aquesta necessitat de la banda de música. Precisament, en el ple de febrer s'ha aprovat la cessió d'ús d'aquestes instal·lacions a l'agrupació musical.

L'alcaldessa de les Coves de Vinromà, Mònica Nos, ha assenyalat que “farem un gran esforç a habilitar aquest edifici municipal perquè la Unió Musical Covarxina puga donar-li un ús com a aulari de música. Es tracta d'un edifici històric per al municipi, per la qual cosa considerem hem de dur a terme aquesta actuació conservant la seua singularitat”.