Les Coves de Vinromà: Les Coves de Vinromà acull aquest cap de setmana el XI Motocròs en el circuit Mas de Tarragó


 
La Plana al Dia | Les Coves de Vinromà | General | 07-03-2017
 

Les Coves de Vinromà acull diumenge que ve 12 de març el XI Motocròs en el circuit Mas de Tarragó de la població, prova organitzada per Moto Club Vinromà en col•laboració amb l'Ajuntament puntuable per al Campionat de la Comunitat Valenciana y MotoDes caracteritzada per les seues pendents naturals i grans salts.

Aquest circuit de 1.500 metres, que convoca a pilots de 10 categories a partir dels 8 anys d'edat, presenta algunes variacions respecte al de l'any passat, ja que s'han modificat dues pujades amb l'objectiu d'incrementar la seguretat.

El circuit Mas de Tarragó serà aquest diumenge a partir de les 10 hores l'escenari de la tercera prova autonòmica del 2017, en la qual s'espera la participació dels principals pilots de la Comunitat Valenciana, Tarragona i Murcia.

Les inscripcions romandran obertes fins al dimecres 8 de març a mitjanit i poden realitzar-se a través de la web de la Federació de Motociclisme de la Comunitat Valenciana.

Després dels entrenaments del cap de setmana passat, al llarg d'aquestos dies s'adequarà el traçat perquè estiga en perfectes condicions de cara al diumenge.

L'alcaldessa de Les Coves de Vinromà, Mònica Nos, ha destacat que “el treball i l'esforç de Moto Club Vinromà ha fet possible la XI edició d'aquesta prova integrada en el circuit autonòmic, a través de la cual Les Coves de Vinromà obri les seues portes a nous visitants, amb els beneficis econòmics que açò comporta per a la població”.