Les Coves de Vinromà: L'Ajuntament de Les Coves de Vinromà obri noves vies de comunicació a través d'una actualització de la APP Bandos


 
La Plana al Dia | Les Coves de Vinromà | General | 09-03-2017
 

L'Ajuntament de Les Coves de Vinromà obri nous canals de comunicació amb la ciutadania a través d'una nova versió de la APP Bandos, la qual incorpora algunes novetats respecte a la utilitzada fins ara pels veïns i veïnes del municipi.

Aquesta nova versió ja disponible inclou la categoria “Incidències”, la qual és una de les peticions realitzades pel consistori del municipi que permet als propis usuaris enviar informació i fotografies relatives a qualsevol tipus d'incidència de competència municipal.

La nova secció “Mascotes”, a través de la qual es poden indicar aspectes sobre pèrdues d'animals, completa les ja existents que faciliten els bàndols municipals, l'agenda d'esdeveniments, notícies, ofertes d'ocupació, informació sobre comerços, associacions o rutes de senderisme. La possibilitat de personalitzar al valencià les diferents categories és una altra de les millores que presenta aquesta actualització per als administradors.

Respecte al nombre d'usuaris, aquesta plataforma ha experimentat un nou augment de quasi un centenar respecte al mes de desembre, ja que actualment és utilitzada per 536 persones.

Aquells veïns i veïnes que ja tinguen instal•lada aquesta APP en el seu mòbil Android o Apple només han d'actualitzar la versió, mentre que els nous usuaris poden descarregar-se l'aplicació a través de Google Play (PlayStore) o en la web www.bandos.es, on hauran d'indicar el codi postal de Les Coves de Vinromà (12185) per a rebre puntualment les notificacions.

L'alcaldessa de Les Coves de Vinromà, Mònica Nos, ha explicat que “les novetats que presenta aquesta APP la converteixen en una eina més pròxima i oberta als nostres veïns i veïnes, ja que ens permet acostar la informació municipal a la ciutadania, i alhora oferir noves vies de comunicació que aporten efectivitat i agilitat a la gestió municipal”.


 
Amb la col.laboració de:
la conselleria d'educació, investgació, cultura i esport.
Generalitat Valenciana