Les Coves de Vinromà: L'exposició del centenari de la Valltorta de les Coves de Vinromà rep a 350 visitants durant les primeres setmanes


 
La Plana al Dia | Les Coves de Vinromà | General | 10-03-2017
 

L'exposició del centenari de la Valltorta, inaugurada a mitjan febrer en l'Església Vella de Les Coves de Vinromà, ha rebut a un total de 350 visitants durant aquestes tres primeres setmanes.

El tipus de públic que s'ha interessat per aquesta mostra procedeix en la seua majoria de la província de Castelló. A més, els escolars del CEIP La Moreria del municipi també han visitat aquest espai, activitat emmarcada en les propostes educatives relatives al centenari de la Valltorta.

Aquesta mostra denominada “100 Anys. Des del descobriment de l'art rupestre a la creació del Parc Cultural Valltorta-Gassulla” fa un recorregut pels diferents abrics d'aquest entorn declarat Patrimoni de la Humanitat a través de panells fotogràfics, entre els quals figura la Cova Saltadora de la localitat.

Aquesta exposició itinerant romandrà en el municipi fins al pròxim 19 de març i forma part de les activitats programades en l'Any Valltorta, iniciativa de la Conselleria de Cultura.

La mostra pot visitar-se els caps de setmana en horari de 17 a 19 hores els dissabtes, i d'11 a 13 hores els diumenges.

L'alcaldessa de Les Coves de Vinromà, Mònica Nos, ha assenyalat que “valorem molt positivament les visites que ha atret aquesta exposició, la qual contribueix a la difusió d'aquest Patrimoni de la Humanitat i ofereix noves opcions turístiques a les persones que ens visiten”.