Les Coves de Vinromà: El XI Motocròs Coves de Vinromà reunirà a un centenar de pilots en el circuit Mas de Tarragó


 
La Plana al Dia | Les Coves de Vinromà | General | 11-03-2017
 

El XI Motocròs Coves de Vinromà, esdeveniment esportiu organitzat per Moto Club Vinromà en col·laboració amb l'Ajuntament, reunirà aquest diumenge 12 de març en el circuit Mas de Tarragó a un centenar de pilots procedents de la Comunitat Valenciana, Tarragona i Murcia.

El XI Motocròs Coves de Vinromà és la tercera prova autonòmica del 2017 puntuable per al Campionat de la Comunitat Valenciana i MotoDes, i congregarà a pilots de 10 categories, entre els quals figuren noms com el de Luis López, campió autonòmic en MX1 de l'any passat. Francisco García (MX2), Jonathan Plasencia (MX3), Pablo Naert (MX125) o David Braceras (MX85) són uns altres dels pilots participants que ocupen les primeres posicions en la classificació.

Les carreres començaran a les 10 hores en aquest circuit de 1.500 metres situat en el terme municipal de la població, el traçat del qual ja es troba en perfectes condicions després dels treballs d'adequació realitzats en les últimes hores.

Enguany el nombre d'inscripcions a aquest circuit ha augmentat respecte a l'anterior edició, en la qual van participar uns 70 pilots aproximadament.

L'alcaldessa de Les Coves de Vinromà, Mònica Nos, ha destacat “el bon acolliment que enguany ha tingut aquest circuit, que ha augmentat el nombre de pilots participants. Esperem que el temps acompanye i que tant els pilots com el públic gaudeixquen d'aquesta cita esportiva fruit de l'esforç de Moto Club Vinromà”.