Les Coves de Vinromà: El president de la Generalitat Valenciana visitarà l'empresa LM Wind Power de Les Coves de Vinromà


 
La Plana al Dia | Les Coves de Vinromà | General | 14-03-2017
 

El president de la Generalitat Valenciana, Ximo Puig, visitarà la setmana vinent l'empresa LM Wind Power situada a Les Coves de Vinromà i dedicada al disseny i fabricació de pales per a aerogeneradors.

L'alcaldessa de Les Coves de Vinromà, Mònica Nos, així com els responsables d'aquesta multinacional acompanyaran a Ximo Puig al llarg d'un recorregut per la planta a través del qual podrà conèixer de primera mà les instal·lacions i l'activitat d'aquesta empresa líder mundial del sector de les energies renovables.

Aquesta és la primera visita oficial que el president de la Generalitat Valenciana realitza a Les Coves de Vinromà, després d'acceptar la invitació de l'alcaldessa de la localitat, Mònica Nos. Es tracta d'una visita institucional que compleix l'objectiu de conèixer aquesta multinacional i la importància de la seua activitat per a la població.

La primer edil del municipi ha assenyalat que “agraïm l'interès mostrat pel president Ximo Puig, ja que la seua visita a Les Coves de Vinromà mostra el compromís ferm i el suport de la Generalitat a la instal·lació d'empreses innovadores que aporten ocupació i ajuden a impulsar l'economia dels nostres pobles”.

 
Amb la col.laboració de:
la conselleria d'educació, investgació, cultura i esport.
Generalitat Valenciana