Les Coves de Vinromà: El president de la Generalitat Valenciana visita Les Coves de Vinromà i l'empresa LM Wind Power del municipi


 

Galería fotográfica

Fotografia /Galeria/2017/3/155594_89280/1_M1.jpg
La Plana al Dia | Les Coves de Vinromà | General | 21-03-2017
El president de la Generalitat Valenciana visita Les Coves de Vinromà i l'empresa LM Wind Power del municipi

El president de la Generalitat Valenciana, Ximo Puig, ha realitzat per primera vegada una visita oficial al municipi de Les Coves de Vinromà i a l'empresa LM Wind Power situada en la localitat i dedicada a la producció d'hèlixs per a aerogeneradors.

L'alcaldessa de Les Coves de Vinromà, Mònica Nos, ha rebut al president de la Generalitat a les portes del consistori juntament amb els membres de la corporació municipal i un nombrós grup de veïns i veïnes de la població. Posteriorment, Ximo Puig i Mònica Nos han mantingut una reunió en la qual s'han abordat els principals projectes que està impulsant l'equip de govern.

A més, en aquesta primera visita oficial al municipi el president ha signat en el llibre d'honor i ha rebut diferents obsequis de productes típics de la localitat.

El recorregut per la multinacional LM Wind Power ha culminat aquesta visita, en la qual el president de la companyia, José Luis Grau, ha mostrat el procés i les xifres de fabricació d'aquesta signatura capdavantera mundial en el sector de les energies renovables en la qual actualment treballen 496 persones, el 85% de les quals procedeixen de la comarca i de poblacions col.lindants.

El president de la Generalitat Valenciana, Ximo Puig, ha destacat “la importància de reforçar el teixit productiu valencià a través de l'aposta pel sector de les energies renovables”. Així mateix, ha assegurat que “és fonamental que les empreses troben en les administracions un aliat per aconseguir llocs de treball i garantir la redistribució i l'estat social“.

En aquest sentit, l'alcaldessa de Les Coves de Vinromà, Mònica Nos, que ha agraït al cap del Consell l'acceptació de la seua invitació, ha manifestat que “la col•laboració constant entre l'Ajuntament i l'empresa ha possibilitat l'ampliació de la planta en el 2015, la qual cosa s'ha traduït en un augment molt significatiu de llocs de treball. LM Wind Power és un dels pilars econòmics per al municipi i per a la comarca, per la qual cosa tant l'Ajuntament com la Generalitat tenim la responsabilitat de crear condicions que possibiliten creixement econòmic i segueixquen sumant oportunitats de treball”.