Les Coves de Vinromà: L'Ajuntament de Les Coves de Vinromà inicia la reparació del parc infantil de la Plaça Cervantes


 

Galería fotográfica

Fotografia /Galeria/2017/4/155973_89563/1_M1.jpg
La Plana al Dia | Les Coves de Vinromà | General | 04-04-2017
L'Ajuntament de Les Coves de Vinromà inicia la reparació del parc infantil de la Plaça Cervantes

L'Ajuntament de Les Coves de Vinromà ha iniciat la reparació del parc infantil de la Plaça Cervantes amb l'objectiu de mantenir en bon estat i garantir la seguretat d'aquesta àrea de joc per als xiquets i xiquetes de la població.
Els treballs desenvolupats han consistit en la substitució de les peces quadrades de cautxú que formen la base del sòl de la zona del rocòdrom, les quals estaven deteriorades, de manera que s'ha instal·lat un paviment continu d'aquest mateix material.
Aquesta actuació es completarà pròximament amb els treballs que desenvoluparan els operaris de l'Ajuntament per a adequar la resta del sòl del parc infantil, les peces desgastades del qual serán també renovades.
Amb l'objectiu de crear nous espais infantils i facilitar l'ús a les famílies de les diferents zones de la població, l'any passat l'Ajuntament va instal·lar el nou parc de l'Hort de la Font.
L'alcaldessa de la localitat, Mònica Nos, ha explicat que “hem de vetlar pel manteniment en condicions òptimes dels diferents parcs infantils, ja que es tracta d'àrees que utilitzen els xiquets i xiquetes i en les quals la seguretat ha d'estar garantida”.