Les Coves de Vinromà: L'Ajuntament de Les Coves de Vinromà ofereix 7 llocs de treball per als joves


 
La Plana al Dia | Les Coves de Vinromà | General | 09-05-2017
 

L'Ajuntament de Les Coves de Vinromà ofereix 7 llocs de treball, la majoria d'ells dirigits a joves menors de 30 anys amb l'objectiu d'oferir oportunitats laborals a aquesta franja d'edat de la població.
Els joves de la localitat poden optar a 2 beques de monitors de natació, una beca per a la ludoteca, un lloc per a peó d'obres i serveis, i un lloc d'auxiliar administratiu a través de diferents ajudes de la Generalitat Valenciana, la Diputació de Castelló o el Programa de Garantia Juvenil de la Unió Europea.
A aquestes ofertes se sumen 2 més de socorristes convocades pel propi Ajuntament, les quals no estableixen un límit d'edat, de manera que estan obertes tant a joves com a majors de 30 anys.
Els interessats i interessades poden acudir a l'Ajuntament, on se'ls facilitarà informació sobre les condicions i inscripció als processos selectius de cadascuna de les ofertes.
Els terminis d'inscripció per a les beques de monitor i ludoteca finalitzen el 19 de maig, mentre que els aspirants a socorristes poden apuntar-se fins a final d'aquest mes.
L'alcaldessa de Les Coves de Vinromà, Mònica Nos, ha destacat que “ens han sigut concedides aquestes ajudes i hem pogut aglutinar-les de cara a l'estiu, la qual cosa significa que anem a facilitar l'accés dels joves a l'ocupació donant-los l'oportunitat de treballar durant uns mesos i adquirir experiència. Animem als joves a informar-se i inscriure's en el procés selectiu”.