Les Coves de Vinromà: L'Ajuntament de Les Coves de Vinromà repara els camins rurals


 

Galería fotográfica

Fotografia /Galeria/2017/7/161058_92299/1_M1.jpg
La Plana al Dia | Les Coves de Vinromà | General | 19-07-2017
L'Ajuntament de Les Coves de Vinromà repara els camins rurals

L'Ajuntament de Les Coves de Vinromà està treballant en la reparació dels camins rurals del municipi amb l'objectiu de realitzar una intervenció provisional que facilite el trànsit de vehicles mentre es resolen les subvencions sol·licitades amb aquesta finalitat.
Després d'una avaluació inicial de l'estat de les diferents vies, els operaris municipals han actuat en el Camí Torre Ebrí i en el Camí de Palanques sobre els punts més deteriorats arran del pas de vehicles pesats.
Els treballs ja han finalitzat i compleixen el propòsit de mantenir en condicions aquells camins que els veïns i veïnes utilitzen de manera habitual. En els últims mesos també s'han acondicionat els vials de servei de la CV-10 al seu pas pel municipi per a millorar la circulació.
L'alcaldessa de Les Coves de Vinromà, Mònica Nos, ha explicat que “es tracta d'una intervenció provisional que ha actuat en aquells camins en els quals urgeix una reparació. La nostra previsió és reforçar aquestos treballs amb l'asfaltat una vegada es resolguen les subvencions sol·licitades”.