Les Coves de Vinromà: L'artista Tomás Roures dóna part de la seua col·lecció d'obres al municipi de Les Coves de Vinromà


 

Galería fotográfica

Fotografia /Galeria/2017/7/161332_92510/1_M1.jpg
La Plana al Dia | Les Coves de Vinromà | General | 27-07-2017
L'artista Tomás Roures dóna part de la seua col·lecció d'obres al municipi de Les Coves de Vinromà

L'artista Tomás Roures ha donat part de la seua col·lecció d'obres al municipi de Les Coves de Vinromà amb el propòsit que l'Ajuntament de la població dispose d'aquest llegat artístic per a la seua exposició permanent en la Sala d'Exposicions que s'està adequant en l'edifici de l'antic hospital.
L'alcaldessa de Les Coves de Vinromà, Mònica Nos, i Tomás Roures han signat el contracte de donació de la col·lecció i cessió de drets d'un total de 24 treballs pictòrics i escultòrics amb carácter permanent per a la seua exhibició.
A través de la signatura d'aquest conveni, l'Ajuntament del municipi ha reconegut expressament la trajectòria artística de l'autor, tota la seua obra i el seu extens currículum, i s'ha compromès a mantenir-la en perfecte estat de conservació.
La primera edil del municipi, Mònica Nos, ha agraït la cessió al seu poble natal i ha destacat que “aquesta donació de 24 obres, que s'afegeix al patrimoni municipal, té un significat molt especial per als veïns i veïnes de Les Coves. Considerem que la signatura d'aquest conveni és un reconeixement a l'obra de l'artista, que disposarà d'un espai permanent en el municipi”.