Les Coves de Vinromà: L'Ajuntament de Les Coves de Vinromà i la Conselleria adequen el col·legi públic


 
La Plana al Dia | Les Coves de Vinromà | General | 02-08-2017
 

L'Ajuntament de Les Coves de Vinromà i la Conselleria d'Educació estan treballant en l'adequació de les instal·lacions del CEIP La Moreria de la població amb l'objectiu de mantenir el centre en condicions òptimes i solucionar les manques de potència del sistema elèctric.
En les últimes setmanes s'ha renovat la instal·lació elèctrica interior, s'ha instal·lat un nou comptador independent i tecnologia led amb sensors, actuació assumida per Conselleria després de la petició del Consell Escolar del centre que aportarà una solució als problemes de la instal·lació elèctrica, a més d'afavorir un estalvi considerable en la factura.
L'Ajuntament, que finançarà part d'aquesta actuació, també està pintant la façana del centre, així com el pati interior per a contribuir a la seua posada a punt de cara a l'inici del nou curs.
L'alcaldessa del municipi, Mònica Nos, ha assenyalat que “després de la petició del centre, Conselleria i Ajuntament hem actuat per a solventar les deficiències de les instal·lacions i garantir el desenvolupament de l'activitat educativa en les millors condicions possibles”.


Añadir comentario

Nombre (requerido)

Escriba su comentario

laplanaaldia.com se reserva el derecho de retirar todos aquellos comentarios y aportaciones que vulneren el respeto a la dignidad de la persona, que sean discriminatorios, xenófobos, racistas, pornográficos, que atenten contra la juventud o la infancia, el orden o la seguridad pública o que, a su juicio, no resultaran adecuados para su publicación. En cualquier caso laplanaaldia.com no será responsable de las opiniones vertidas por los usuarios a través de lo comentarios.

Comentarios