Les Coves de Vinromà: Les Coves de Vinromà premia l'esforç en la III Gala de l'Esport i la Cultura


 
La Plana al Dia | Les Coves de Vinromà | General | 16-08-2017
 

Les Coves de Vinromà ha celebrat la III Gala de l'Esport i la Cultura, esdeveniment que reconeix l'esforç dels esportistes locals, així com l'aportació d'aquelles persones que han contribuït al foment de la cultura en l'últim any.
La gala, conduïda per la regidora de Festes, Gemma Boira, i el regidor d'Esports i Turisme, Raul Ros, ha premiat a un total de 9 persones del municipi, les quals han rebut una placa i, a més se'ls ha projectat un vídeo personal centrat en la seua aportació al món de la cultura o l'esport.
En l'apartat esportiu, s'ha reconegut la trajectòria de Susana Roca en el camp del padel, del futbolista Ricardo Vaquer i de la Penya Ciclista de Les Coves per la seua col·laboració en els diferents esdeveniments desenvolupats en la població.
En l'àmbit cultural han sigut guardonats Tomàs Roures, en agraïment a la donació de part de la seua obra pictòrica i escultòrica, les famílies Coll Sales i Dávalos Errando per la generositat en donar la seua casa pairal, i César Torlà pels seus 20 anys dedicats a la direcció de la Unió Musical
Covarxina.
La llista de guardonats també ha inclòs a Adelina Rodrigo, per documentar gràficament els esdeveniments del poble, i a Rosa Beltrán, per representar al municipi a través del seu treball humanitari per tot el món.
Les regines i dames de les festes, l'alcaldessa, Mònica Nos, així com el regidor de Cultura, Joan Vilaplana, també han assistit a aquest acte, que en la seua part final ha projectat un vídeo centrat en els resultats aconseguits per les esportistes locals Anna Adell, Elena Vilallonga i Noa Ros.
Finalment, les imatges del vídeo guanyador del Campionat Autonòmic de Vídeo Submarí d'Héctor Ripolles i Lledó Bernat també han format part d'aquest esdeveniment.
L'alcaldessa de Les Coves de Vinromà, Mònica Nos, ha destacat que “aquest esdeveniment pretén ser un reconeixement a l'esforç i treball de totes aquelles persones o entitats que destaquen en l'àmbit esportiu o cultural, i que d'aquesta manera es converteixen en ambaixadors del nostre municipi i afavoreixen el desenvolupament cultural”.