Les Coves de Vinromà: Les Coves de Vinromà inicia els actes taurins de les festes patronals


 
La Plana al Dia | Les Coves de Vinromà | General | 17-08-2017
 

Després de les jornades dedicades a la Verge de l'Assumpció i Sant Roc, les Coves de Vinromà ha iniciat les exhibicions taurines de les festes patronals, les quals contemplen una vintena d'actes fins al pròxim 22 d'agost.
Els treballs de construcció de la plaça per part de les diferents colles i l'Ajuntament han centrat el matí, que ha donat per inaugurada la setmana taurina amb el tradicional repartiment de cacaus, tramussos i vi covarxí a la Font de la Vila.
Seguidament, veïns i visitants s'han congregat als voltants dels Carrers Boix Moliner i Castelló per a gaudir de l'entrada de bous de la ramaderia de Miguel Parejo i la prova del bestiar en la Plaça Espanya, que ha transcorregut amb normalitat.
A la vesprada els bous de plaça de la ramaderia de José Vicente Machancoses i la posterior eixida del bestiar han omplit d'aficionats el recinte taurí.
Les vaquilles han sigut les protagonistes de l'espectacle del Grand Prix, una de les novetats de la programació d'enguany, que ha tingut lloc en la Plaça Espanya a partir de les 23 hores.