Les Coves de Vinromà: L'Entrada Campera obri els actes taurins del cap de setmana a Les Coves de Vinromà


 

Galería fotográfica

Fotografia /Galeria/2017/8/162152_93141/1_M1.jpg
La Plana al Dia | Les Coves de Vinromà | General | 19-08-2017
L'Entrada Campera obri els actes taurins del cap de setmana a Les Coves de Vinromà

Les Coves de Vinromà prossegueix amb el clima festiu que viu aquestos dies la localitat dedicant el cap de setmana als festejos taurins. Després de l'esmorzar de cacaus, tramussos i vi covarxí en la Font de la Vila, l'Entrada Campera de cavalls i mansos organitzada per la Colla de Cavallistes amb la col·laboració de la ganaderia El Gallo, ha generat gran expectació entre veïns i visitants vinguts des d'altres punts de la comarca.
Els cavalls han guiat als mansos en aquesta espectacular entrada que recorre el Raval de València fins a arribar a la Plaça Espanya, davant l'atenta mirada dels aficionats congregats en les balconades i en els diferents punts del recinte. Seguidament, s'ha exhibit el bestiar en la mateixa plaça.
A la vesprada, els bous de la ganaderia La Espuela han sigut els protagonistes, mentre que a mitjanit la quadrilla de Pablo Mendes de Torreblanca ha embolat un bou de la mateixa ganaderia exhibida en la jornada de la vesprada.
A partir de les 23:15 hores la Plaça Cervantes s'ha convertit en l'escenari del Ball Plà, que ha congregat a un gran nombre de balladors i balladores, que any rere any compleixen amb aquesta tradició durant les festes patronals. L'orquestra Revelació ha amenitzat la nit en la Pista Ravaleta.