Les Coves de Vinromà: Els bous infantils i el multitudinari sopar de “pa i porta” protagonitzen la jornada festiva a Les Coves de Vinromà


 

Galería fotográfica

Fotografia /Galeria/2017/8/162198_93177/1_M1.jpg
La Plana al Dia | Les Coves de Vinromà | General | 21-08-2017
Els bous infantils i el multitudinari sopar de “pa i porta” protagonitzen la jornada festiva a Les Coves de Vinromà

Les festes patronals de Les Coves de Vinromà encaren la recta final de les celebracions amb activitats taurines per als xiquets i xiquetes, l'inici dels bous de vila i el popular sopar de “pa i porta” en la Plaça Cervantes.
La jornada ha començat amb el muntatge de cadafals en el recinte dels bous de vila i la visita de les Regines i Dames al Centre de Dia “Germans Folch i Traver” de la població, on les representants de les festes han participat en els jocs i activitats que els majors estaven realitzant en aqueix moment.
A la vesprada els bous de vila han exhibit el bestiar de Miguel Parejo pels carrers Boix Moliner i Castelló. Seguidament s'ha celebrat el Tancament Infantil, que ha reunit els xiquets i xiquetes del municipi en el porxo de Sant Roc, on han cantat al sant i han iniciat el recorregut d'aquestos bous
amb rodes conduïts per la quadrilla de Pablo Mendes de Torreblanca. Les activitats infantils han continuat a la nit amb una embolada en la Plaça Espanya, que no han volgut perdre's els més menuts.
Després de l'eixida dels bous de la vesprada, la Plaça Cervantes s'ha convertit en l'epicentre de l'activitat festiva, on ha tingut lloc el popular sopar de “pa i porta”, que ha reunit a més de 1.100 persones.
El tradicional Ball Plà i els grups musicals The Ladies i Fat Bottomed Boys, que han comptat amb membres de Dry River per a aquest homenatge a Queen, han amenitzat la jornada nocturna.