Les Coves de Vinromà: La nit de les paelles de Les Coves de Vinromà reuneix a més d'un miler de persones


 

Galería fotográfica

Fotografia /Galeria/2017/8/162229_93201/1_M1.jpg
La Plana al Dia | Les Coves de Vinromà | General | 22-08-2017
La nit de les paelles de Les Coves de Vinromà reuneix a més d'un miler de persones

Les Coves de Vinromà viu les últimes hores de les seues festes patronals en honor a la Verge de l'Assumpció i Sant Roc, les quals finalitzen aquest dimecres 23 d'agost. En la penúltima jornada festiva la nit de les paelles s'ha convertit en un dels esdeveniments més multitudinaris d'aquestos festejos, ja que ha reunit a més de 1.100 persones.
Després de l'activitat infantil Super Water Fest i les exhibicions taurines de la vesprada, que han donat per finalitzats els bous de vila, els veïns i veïnes han acudit a la Plaça Cervantes per a gaudir de la nit de les paelles amb la companyia d'amics o familiars. Algunes colles han començat prèviament amb l'elaboració d'aquest plat típic, que s'ha degustat al voltant de les 22 hores.
L'Ajuntament ha facilitat l'arena i el mobiliari, mentre que la Caixa Rural ha patrocinat la beguda del sopar.
Posteriorment, gran part dels assistents al sopar han ballat el Ball Plà al ritme de la Unió Musical Covarxina. La nit ha continuat amb la música de la discomóvil Generacional a càrrec del Dj local Disconectar.
El dimecres el municipi acomiadarà les festes patronals, jornada en la qual cobraran protagonisme les tradicionals Corregudes de la Joia. A més, els veïns i veïnes podran presenciar el pas de la Volta Ciclista a Espanya pel municipi.