Les Coves de Vinromà: L'Ajuntament de Les Coves de Vinromà destaca l'alta participació en les festes patronals


 

Galería fotográfica

Fotografia /Galeria/2017/8/162288_93246/1_M1.jpg
La Plana al Dia | Les Coves de Vinromà | General | 24-08-2017
L'Ajuntament de Les Coves de Vinromà destaca l'alta participació en les festes patronals

L'Ajuntament de Les Coves de Vinromà ha valorat molt positivament el transcurs de les festes patronals, celebrades entre el 14 i el 23 d'agost, i ha destacat l'alta participació en la majoria de les propostes programades, així com l'absència d'incidents.
Les actuacions musicals, els sopars populars i els bous s'han convertit en els actes més multitudinaris dels festejos. De fet, el sopar de pa i porta i la nit de les paelles han superat les 1.100 persones.
Les novetats incloses en la programació d'enguany, entre les quals destaca l'augment d'activitats infantils, també han tingut un bon acolliment. El sopar de germanor celebrat en la jornada de la desfilada de carrosses va reunir a 600 comensals, i el Grand Prix també va omplir la plaça.
La col·laboració amb les associacions locals i la combinació d'esdeveniments tradicionals amb uns altres més novedosos oberts a la participació i pensats per a tots els públics han marcat la programació d'enguany, que ha inclòs més de 70 actes.
L'alcaldessa de Les Coves de Vinromà, Mònica Nos, ha assenyalat que “han sigut 10 dies de festejos molt intensos en els quals l'alta participació ha desbordat totes les previsions, per la qual cosa fem una valoració molt positiva. La bona resposta dels veïns i veïnes ens confirma que la nostra aposta
per una programació dinàmica i que acosta la festa a la gent és la línia de treball que hem de seguir desenvolupant”.