Les Coves de Vinromà: Les Coves de Vinromà instal·la un desfibril·lador en el camp de futbol municipal


 
La Plana al Dia | Les Coves de Vinromà | General | 26-09-2017
 

L'Ajuntament de Les Coves de Vinromà ha instal·lat un desfibril·lador en el camp de futbol municipal, el qual permetrà garantir l'assistència urgent en cas de parada cardiorespiratòria.
La instal·lació d'aquest servei, sol·licitat a la Diputació de Castelló, s'ha complementat amb un curs de formació específica destinat a la capacitació per a utilitzar aquestos equips externs semiautomàtics capaços de reiniciar el batec cardíac.
Un total de 6 persones del municipi han realitzat aquest curs, entre elles entrenadors, equip directiu i jugadors del CD Vinromà, l'alcaldessa de la població, Mònica Nos, i personal de l'Ajuntament.
A més d'aquest nou servei que es prestarà en les instalacions esportives, el municipi també disposa d'un Centre de Salut amb urgències les 24 hores.
La primera edil de Les Coves de Vinromà, Mònica Nos, ha destacat que “avui som un municipi més cardioprotegit, la qual cosa significa que estem més preparats per a atendre amb garanties qualsevol urgència produïda en les instal·lacions esportives”.