Les Coves de Vinromà: Les Coves de Vinromà optarà als premis de la I Jornada de Promoció Ceràmica en espais urbans


 
La Plana al Dia | Les Coves de Vinromà | General | 05-10-2017
 

Les Coves de Vinromà optarà als premis de la I Jornada de Promoció Ceràmica en espais urbans a través del mural de trencadís que instal·larà al centre urbà del municipi, obra decorativa que commemorarà el centenari de La Valltorta.
Actualment una empresa local està treballant en la imatge del mural, que serà elaborada amb material ceràmic tallat de forma artesanal i cobrirà uns 20 metres quadrats. Aquest treball, que pretén convertir-se en un punt d'interès turístic, se situarà al Carrer Portalet de la localitat i s'afegirà a la resta d'obres de trencadís que decoren el municipi.
Els premis, convocats per la Diputació de Castelló, pretenen impulsar l'ús d'aquest producte als espais urbans i donar a conèixer les diferents aplicacions del taulell.
L'alcaldessa de Les Coves de Vinromà, Mònica Nos, ha assenyalat que “les obres de ceràmica de trencadís estan molt presents en el nostre municipi, i creiem que aquest nou treball té possibilitats per les seves dimensions i per l'originalitat i caràcter artesanal d'aquesta tècnica