Les Coves de Vinromà: Les Coves de Vinromà inicia el curs de l'Escola Municipal d'Idiomes


 
La Plana al Dia | Les Coves de Vinromà | General | 11-10-2017
 

L'Escola Municipal d'Idiomes de Les Coves de Vinromà, nou servei impulsat per l'Ajuntament del municipi per a l'aprenentatge de l'anglès, ha iniciat el curs 2017/18 amb gran afluència d'alumnes.
Un total de 60 persones s'han inscrit a les classes, que són impartides en l'Alberg Municipal, i que preparen a l'alumnat per obtenir les diferents certificacions oficials de Cambridge. Després del bon acolliment del servei durant el període d'inscripcions, s'han format 6 grups des de primària a adults.
La matrícula continuarà oberta durant el mes d'octubre amb l'objectiu de completar els diferents grups.
L'alcaldessa de Les Coves de Vinromà, Mònica Nos, ha destacat que “la resposta positiva d'aquest nou servei ha constatat que amb aquesta aposta per la formació de qualitat hem cobert una necessitat real de la població. Ara els veïns i veïnes poden preparar-se per a l'obtenció de certificats oficials en el propi municipi”.


Añadir comentario

Nombre (requerido)

Escriba su comentario

laplanaaldia.com se reserva el derecho de retirar todos aquellos comentarios y aportaciones que vulneren el respeto a la dignidad de la persona, que sean discriminatorios, xenófobos, racistas, pornográficos, que atenten contra la juventud o la infancia, el orden o la seguridad pública o que, a su juicio, no resultaran adecuados para su publicación. En cualquier caso laplanaaldia.com no será responsable de las opiniones vertidas por los usuarios a través de lo comentarios.

Comentarios